Bielenda Sexy Look, Jędrny Biust, Serum modelujące z efektem powiększania i podnoszenia biustu

Bielenda Sexy Look Perfekcyjny biust serum powiększajace biust 125ml

• 9 listopada 2017 o 10:49
    ujedrnia
    Serum uzywam od ok. dwoch miesiecy. Moje piersi sa teraz bardzo ksztaltne, mogłabym się nawet odwołać do stwierdzenia, że wydają się większe .Zapach piekny, jedyne zastrzezenia mam co do konsystencji. Oprócz stosowania kremu robię również całe serie ćwiczeń na ramiona oraz biust (polecam trening z centrumsportowca).
    Zalety:
    • pięknie pachnie (podobno tez dobrze smakuje)
    • ujędrnia
    • piersi wydają się większe
    Wady:
    ketii
    22 września 2017 o 9:43
    Okropne i zmiana opakowania serum równa się brak działania
    Wcześniej to serum było w takim fioletowym opakowaniu i nie sądziłam, że mogę powiedzieć coś takiego o tego typu produkcie ale działało a teraz po zmianie opakowania i na pewno formuły jest okropne i nie robi nic w dodatku ma nieprzyjemna konsystencje. Na plus jedynie zapach bo przypomniana mi perfumy Chanel Coco Mademoiselle. Ogólnie nie polecam nie wiem dlaczego jak jest jakaś zmiana w opakowaniu też się zmienia formuła zazwyczaj na gorszą.
    Zalety:
    Wady:
    • nie działa
    ev6
    12 kwietnia 2017 o 17:45
    cudów nie zdziała, ale świetnie ujędrnia i napina
    Oczywiście z przymrużeniem oka potraktuję obietnicę powiększenia biustu - jednak to, co powinno robić takie serum: wygładzać, ujędrniać, napinać skórę, dzięki czemu mamy efekt lekkiego wizualnego podniesienia piersi - robi. Skóra jest na pewno wygładzona i poprawia się jej napięcie. Wizualnie piersi wyglądają lepiej i stwierdzam to po porównaniu z produktami tego typu z innych firm. Bielenda jako jedyna nie jest tylko balsamikiem, ale rzeczywiście poprawia kondycję skóry. Jednak, jak pisze moja poprzedniczka - wcześniejsza wersja tego serum, w bordowym opakowaniu (dlaczego nie ma go już na rynku??) było skuteczniejsze. Tamto oceniłabym na 5 (naprawdę dawało wyraźny efekt uniesienia biustu, dzięki mocniejszemu napięciu skóry), to oceniam na 4,5. Przyjemna konsystencja, wygodne opakowanie, dobra wydajność, efekty działania - dla mnie jak na razie najlepsze w swojej kategorii (choć szkoda, że nie mogę nigdzie już znaleźć wcześniejszej bordowej wersji, tamta byłaby moim hitem).
  • 16 marca 2017 o 18:16
    Jestem zawiedziona
    Kupiłam serum w grudniu, więc stosuję je już od czterech miesięcy. Zawiodłam się, ze względu na to, że kilka lat temu kupiłam już ten produkt (wtedy opakowanie było jakby fioletowo-bordowe), spełniał wszystkie moje oczekiwania. Mam mały biust, więc skusiła mnie obietnica efektu push-up. Oczywiście, w poprzedniej wersji serum działało. Biust był 'napuchnięty'. W tej chwili, nawet w czasie długotrwałego używania, minimum dwa razy dziennie, nie zauważyłam obiecywanego efektu, dla którego kupiłam produkt. Jedynym pozytywem jest delikatniejsza skóra w okolicy dekoltu i piersi.
    rochas
    27 stycznia 2017 o 13:15
    Ja nie polecam!
    Na początku byłam zachwycona, bo to serum pięknie pachnie i rzeczywiście ujędrnia biust. Nie klei się, choć wchłania się wolno. Nie zauważyłam żadnego powiększenia biustu (no w to to chyba dzieci tylko by uwierzyły ;)), natomiast wyskoczył mi na jednej piersi dziwny placek mocno złuszczającej się skóry, taki zaczerwieniony strupek. I stało się to od tego właśnie serum, bo gdy je odstawiłam to wszystko się uspokoiło (choć dopiero po kilku tygodniach). Zatem nie wrócę do tego kosmetyku i choć byłam pełna nadziei na piękną i jędrną skórę biustu to bardzo dziękuję za takie efekty :/