Gabriela Sabatini Ocean Sun EDT

• 23 kwietnia 2019 o 21:24
    uwodzi zapachem
    Piękny zapach nie tylko na letnie dni!U mnie sprawdza się przez cały rok i o każdej porze dnia.Nie jest mdły,pudrowy czy zbliżony do tych cmentarnych zapachów.Świeża i tajemnicza woń roztacza krąg uwodzicielskiego zapachu.Jest odpowiedni raczej dla pań poważniejszych nie podlotków czy nastolatek.Trwałość również bardzo dobra.Fajny cieszący oko flakon zmieści się w każdej torebce.
    • flakon
    sinka15
    27 września 2018 o 9:26
    Piękne
    Te perfumy kojarzą mi się z moją starszą kuzynką. Szukałam długo tego zapachu i trafiłam zupełnie przypadkiem podczas poszukiwian prezentu dla mamy. Sa delikatne, lekko owocowe. Zapach długo się utrzymuje, ale nie jest nachalny i mocny. Dla mnie idealny, kupiłam sobie już drugi flakon i nadal sie nie znudzily.
    Zalety:
    • cenowo wypadają naprawdę dobrze
    • zapach jest piękny
    • są trwałe
    Wady:
    • brak choc rzeczywiście szata graficzna i butelka nie są zbyt wyszukane
  • 20 kwietnia 2018 o 13:34
    Piękne.
    Piękny zapach, który kusi każdego. Już bardzo dawno go nie miałam ale to był zapach, który mnie przekonał do siebie od pierwszego użycia. Ładna buteleczka. Wydajny produkt. Utrzymuje się długo na skórze. Cena przystępna.
    Olsen0
    8 września 2017 o 12:22
    Piękne!
    Perfumy, które uwielbia moja mama. Gabriela Sabatini - Ocean Sun to piękny zapach dla kobiet. Nie jest mdły ani słodki. Jest delikatny ale za razem bardzo wyrazisty. Bardzo eleganckie perfumy, które utrzymują się bardzo długo na ciele. Posiadają zgrabny flakonik.
    • flakonik
    Alliage
    11 listopada 2016 o 11:38
    Słoneczna otoczka...
    Piękna kobieta otoczona czymś niezwykłym: delikatnym, ciepłym zapachem. Zapach był bardzo delikatny, a jednak wyczuwalny gdy przechodziła obok mnie na dworze. Ciągnęła się za nią smużka elegancji, dyskrecji. W domu, po jej odejściu, jeszcze długo unosiła się magiczna woń. W połączeniu z jej sposobem bycia, tym co mówiła, jak wyglądała...to była moja siostra cioteczna. Zawsze pięknie pachnie, niezależnie od tego, czy są to droższe wody zapachowe, czy perełki na które pozwolić może sobie niemal każda kobieta. Po kilku latach odkryłam, że były to właśnie perfumy Gabrieli Sabatini, Ocean Sun. Moje pierwsze, które pokochałam do końca... Używałam ich w okresie marzec-czerwiec (to była pojemność 20 ml). Najpiękniej rozwijał się w ciepłe, letnie dni.