Blend - a - med Inspired By Nature, Siła oceanu & minerały

• 13 maja 2010 o 21:55
    Niesmaczna
    Pasta jak pasta,myc myje,ale swiezosci nie zapewnia,jest zbyt delikatna..no i ten smak..pare myc ok,ale po dluzszym stosowaniu mialam mdlosci jak tylko poczulam ten smak..ble to samo tyczy sie cytrynowej pasty z te serii. Używam tego produktu od:kiedys uzylam Ilość zużytych opakowań:2
  • 2 listopada 2009 o 16:59
    Średniak
    Nie przepadam za tym wariantem, wolę pasty Blend-a-med + White lub Calci-Dent. Ostatnio kupiłam go przez przypadek, bo zmieniła się szata graficzna i nie zdawałam sobie sprawy, że to ta sama "niesmaczna" pasta w nowej odsłonie ;) Smak ma nieciekawy, tu zgodzę się z większością, faktycznie coś na kształt... kamfory. Ale prócz tego jest również mięta i to ją czuć w ustach po szczotkowaniu, dziwny posmak znika. Nie należy do past mocno pieniących się, ale oczyszcza w miarę dokładnie, odświeża, poza tym jest wydajna. Raczej nie kupię ponownie, chyba, że znów się pomylę ;) Używam tego produktu od: kilku lat z przerwami Ilość zużytych opakowań: 2-3
    * *
    W życiu bym nie powiedziała, że będę na wizażu oceniać pastę do zębów. No to ta w porównaniu z innymi pastami blend-a-med jest jakaś taka dziwna. Owszem, dobrze się pieni, zmywa różne osady, pomaga walczyć z próchnicą, ale co z tego, gdy ma jeszcze smak, wspominany już wiele razy. I naprawdę, nie sposób nie czuć go, gdy ma się w ustach ów specyfik ;) Nie kupię jej więcej ze względu na zapach i smak. Używam tego produktu od: kiedyś używałam Ilość zużytych opakowań: 1
  • 5 kwietnia 2008 o 16:35
    Kiepska.
    Nie daje uczucia odświeżenia,nie zabija "porannego oddechu",słabo się pieni. Właściwie nie zauważyłam żadnych plusów z jej używania. Nie polubiłam jej,nie powtórzę zakupu... Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: jedna tubka
    anka_85
    19 października 2007 o 15:53
    dziwna
    nie wiem czemu jej smak kojazy mi sie z kamfora albo jakims olejkiem eterycznym-wydaje mi sie na 99% ze ten olejek w smaku to ... olbas oil-kiedys uzywalam tego na katar:) dziwna w smaku momentami mam wrazenie ze jest slodka. pierwszy raz uzywajac tej pasy skrzywilam sie. wiem ze przez ten smak jej nigdy wiecej nie kupie. Używam tego produktu od:2 tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1