L'Oreal Paris Nutri Bronze - Summer, Efekt stopniowej opalenizny, Mleczko nawilżające 24h

• 15 czerwca 2015 o 12:25
    To nadal nie to..
    Znaleźć go w Wawie graniczyło cudem..Trafiłam przypadkiem w jakiejś lokalnej drogeryjce i wzięłam na test. Pamiętałam, że na wizażu miała dobre opinie i nie czuć tak w nim zapachu samoopalacza. Otóż nie prawda...zapach czuć i to dość intensywnie, nawet po wymieszaniu z balsamem. Jest to tak irytujący zapach, że skutecznie potrafi popsuć mi nastrój...Kolor nie jest naturalny, finalnie wychodzi sztucznie i śmierdząco.. I jak tu kusić mężczyzn?? Bez sensu..Do tego cena prawie 28zł Używam tego produktu od: msc Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 9 maja 2014 o 14:04
    Najgorszy jaki miałam
    Niestety nie podzielam opninii pod spodem. Mleczko mnie rozczarowało, bo opalenizny prawie wcale nie widać, pomimo codziennego stosowania. Nawilżanie nie jest najlepsze. Zapach jest okropny. Nie lubię też lepkiego uczucia po aplikacji. Plusy za dobre i ładne opakowanie. Wracam do Kolastyny :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    AnulaQa
    15 maja 2013 o 13:24
    Jeden z lepszych.
    Mam bardzo jasną cerę. Skóra mojego ciała jest lekko zaróżowiona, ze skłonnościami do plam pigmentacyjnych, które na szczęście znikają po lecie. Mimo tego, że lubię być delikatnie opalona- zwłaszcza w okresie wakacyjnym, unikam słońca, bo dość szybko mnie podrażnia. Plusem takiego stanu rzeczy jest w miarę młody wiek skóry- jak na moje lata ( bliżej mi już do 30-tki niż 20-stki ;)), minusem "troskliwe" pytania przyszłej teściowej -czy nie mam czasem anemii, bo taka blada jestem. Przed laty buszując w gąszczu kosmetyków drogeryjnych natknęłam się Loreal. Mimo, że zdradzałam go kilkakrotnie, to ciągle do niego powracam. Obok tego z Sally Hansen jest najlepszym produktem do barwienia ciała. „Żądasz dowodów, oto one” + daje efekt naturalnej, delikatnej opalenizny, nie mającej niczego wspólnego z wulgarnością i sztucznością; + ostateczny rezultat intensywności zabarwienia skóry zależy od nas, gdyż jest to produkt stopniowo opalający ( prognoza widoczna na opaowaniu); + nie robi plam i smug; + delikatnie rozświetla skórę; + ładnie pachnie, dopiero po kilku godzinach można wyczuć delikatną woń samoopalacza, jednak zapach ten szybko się ulatnia i nie jest inwazyjny; + efekt opalonej skóry widoczny jest po kilku dniach ( zależy od stopnia intensywności jaki chcemy uzyskać) i dosyć długo się utrzymuje; + opalenizna ładnie i równomiernie schodzi ze skóry; + dosyć szybko się wchłania i wysycha na skórze, dzięki czemu minimalizuje ryzyko brudnej bielizny + produkt ładnie nawilża ciało; Minusy: - średnia wydajność; - dla niektórych efekt uzyskanej opalenizny może być zbyt naturalny; - niecierpliwych czas oczekiwania na opaleniznę może zniecierpliwić; - inne: typowe minusy dla stosowania tego typu produktów, czyli konieczność uważnego nakładania preparatu na nawilżone ciało. Uwagi: * kosmetyk należy aplikować na gładką, speelingowaną skórę; * po aplikacji dokładnie umyć dłonie; * na łokcie i kolana zaleca nakładać się go mniej, lub dodatkowo mieszając z balsamem nawilżającym; * trzeba uważać, żeby nie starł się pod pachami i między udami (miejsca narażone na ocieranie się i wycieranie produktu) i nie zapominać o nałożeniu odrobiny produktu na zewnętrzną część dłoni. Tego typu produkty stosuję okazyjnie, gdyż brakuje mi do nich cierpliwości, ponadto zapach kosmetyków samoopalających należy do średnio przyjemnych woni. Mimo wszystko na tle dostępnych kosmetyków ten z Loreala plasuje się w czołówce. Niezdecydowanym polecam. :)
  • 27 kwietnia 2013 o 18:42
    Bardzo dobry produkt :)
    Kosmetyk ten zagoscil w mojej lazience za sprawa kolezanki pracujacej w jednej z popularniejszych sieci drogerii - kolezanka dostala go jako gratis i oddala mnie. Do tej pory bylam bardzo zadowolona z brazujacego balsamu z Rossmanna ale teraz mam innego faworyta - L\'Oreal :) Plusy: + zapach - przypomina mi...dziecinstwo! Nie wiem co tak pachnialo ale jest to zapach z mojego dziecinstwa, pamietam go wyraznie.... + duze opakowanie z wygodnym zatrzaskiem (tuba stoi na glowie wiec wszystko ladnie splywa) + konsystencja - nie za rzadka i nie za gesta - w sam raz :) + dzialanie - posiadam wersje do sniadej karnacji, chociaz jestem raczej bledsza niz sniada, a kolor jaki otrzymuje bardzo mi odpowiada - jest naturalny, rownomierny i rownomiernie tez sie zmywa - cudo :) + wydajny Neutralne * na samym poczatku kosmetyk pieknie pachnie i zapach utrzymuje sie dosyc dlugo. Po paru dobrych godzinach zaczyna przebijac delikatna nutka samoopolacza ale... mnie sie ten zapach nawet podoba, kojarzy mi sie z latem i wakacjami :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 19 lipca 2012 o 13:13
    "Debeściak"
    Najlepszy balsam brązujący jakiego używałam,\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\n+ skóra jest odpowiednio nawilżona, \\\\\\\\\\\\\\\\n+ opalenizna wygląda jak po powrocie z egzotycznych wakacji;\\\\\\\\\\\\\\\\n+ zapach balsamu jest milutki, jakby owocowy;\\\\\\\\\\\\\\\\n+ gęsta konsystencja;\\\\\\\\\\\\\\\\n+ dobrze się wchłania.\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\n- wysoka cena, (ostatnio jak go kupowałam kosztował w granicach 30 zł), która przyczynia się do zmiany balsamu na tańszy\\\\\\\\\\\\\\\\n\\\\\\\\\\\\\\\\n Polecam\\\\\\\\\\\\\\\\n