Oriflame Life Circle Sap EDT

Ala_73
    21 września 2012 o 14:38
    Oryginalny
    Opakowanie bardzo mi się podoba, kolor wody harmonizuje z nim. Tylko korek kiepski - luźny i lata po całej torebce. \\nZapach bardzo oryginalny, mam co do niego mieszane uczucia. Niebanalność jest na plus, ale jednak zapach nie do końca przypadł mi do gustu. Pachnie jak siano, trochę słodkawo, ale mokro i zielono. Nie do końca świeżo. Używam go bez wstrętu, ale też bez zachwytu. Zdecydowanie bardziej podoba mi się Life Circle Leaf, inna woda z tej samej linii. \\n
    Hisoka
    19 marca 2008 o 19:17
    siano
    Sama nie mam tych perfum ,ale miałam okazję je wąchać...pachną sianem. Jak ktoś lubi tai letni,ciepły...wiejski zapach to ok. Mi jednak kojarzy się z wilgocią i sama go sobie nie kupię. Używam tego produktu od:nie używam Ilość zużytych opakowań:nie chcę zużywać nawet jednego :)
  • 19 marca 2008 o 18:56
    przyjemny:)
    opakowanie jest bardzo ladne, klasyczne a oryginalne:) sam zapach na poczatku faktycznie pachnie jakby skoszona trawa, ale juz po chwili uwalnia sie zapach konwalii, jest on bardzo oryginalny, nie kazdemu moze sie podobac. mnine sie spodobal- jest rzeski, jakby wydarty z lesnej puszczy:) nie kupie go po raz drugi, bo lubie testowac rozne zapachy:)Używam tego produktu od: pare m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    pink69
    3 maja 2007 o 13:22
    Świetny
    Zapach bardzo charakterystyczny,więc nie dla wszystkich,ale ja go uwielbiam. Na początku wydawał mi się koszmarny,ale po podejściu 2 zakochałam się. Jest trwały na mojej skórze-szacuję około 6 godzin. Jak na wodę toaletową to dużo według mnie. Opakowanie zgrabne,bardzo ładne. Nie mam zastrzeżeń Używam tego produktu od:m-ca Ilość zużytych opakowań:prawie 1
    carolin
    16 listopada 2006 o 23:39
    lipa
    Jestem niemile zaskoczona tym zapachem. Czuć go jakąś trawą, zielskiem i właściwie to trudno określić co to ma w ogóle przypominać- w każdym razie na pewno nic ładnego:( Kiedy się "rozejdzie" to jeszcze ok, ale samo używanie go budzi wstręt- kiedy go rozpylam czuję się jakbym miała katar, zdecydowanie podrażnia moją błonę śluzową, co powoduje odruch kichania:/ Używam tego produktu od: przestałam już używać- teraz męczy go siostra:P Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1