Krem z naturalnym Alpha Flavonem i witaminami C i E. Natychmiast nawilża skórę, przez co staje się ona gładka, sprężysta i odprężona. Pobudza naturalny system ochronny skóry, dzięki czemu neutralizuje szkodliwe dla niej wolne rodniki i w rezultacie pozwala dłużej zachować młodzieńczy wygląd. System filtrów UV-A/B (faktor 8) skutecznie chroni skórę przed szkodliwym działaniem czynników zewnętrznych. Skóra z każdym dniem staje się gładsza i nabiera promiennego wyglądu.
Skład: Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Stearyl Alcohol, Cyclomethicone, Butylene Glycol, Cetyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopheryl Acetate, 4-Methylbenzylidene Camphor, Hydrogenated Coco-Glycerides, Biosaccharide Gum-1, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octyl Triazone, Tridecyl Stearate, Tridecyl Trimellitate, Citric Acid, Sodium Carbomer, Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate, Trisodium EDTA, Sodium Bicarbonate, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Butylparaben, Propylparaben, Parfum
Cena: 33 zł / 50 ml
Pierwszy raz kupilam go, no bo nivejka nie uczula i skorke utula:))
I ten krem faktycznie ma takie działanie.
Łagodząco-kojące.
Nie ma jeszcze zmarszczek,ale on fajnei wygladza i jakos tak napina.Buzia jest wypoczęta, taka widac ze dobrze nawilzona.
Teraz dokonuje zakupowej recydywy i ciesze sie ze tak dobrze na mnie wplywa.
Bardz go polubilam,ma delikatny zapach,nie jest tlysty i choc do kupna zachecil mnie ladny sloiczek-:crazy: to jestem usatysfakcjonowana dzialaniem,buzia jak dupka niemowlaka...
Mam cerę mieszaną i na dodatek wrażliwą. Ten krem niestety nie jest dla mnie. Prawie całe opakowanie leży sobie grzecznie na pułeczce i ja osobiscie użyję go tylko wtedy jak nie będę miała innego kremu. Czuję dyskomfort po użyciu tego kremu. Skóra zdaje się krzyczeć, daj coś więcej! Chyba za mało nawilża, czuję że skóra jest po nim tłusta i świecąca, na dodatek piecze i swędzi. Może to tylko ja jestem uczulona na jakiś składnik??
Uzywalam go w ubieglym roku wiosna. Generalnie bylam w miare zadowolona. Nie zatykal mi porow, nawilzal (choc bez rewelacji). Lekko odswiezal, dlatego byl mily do stosowania wlasnie wiosna. Nie byl zly ale i nie zauwazylam po nim zadnej poprawy.Sloiczek przecietniaczek (taki sam jak maja inne "nivejki")Szkoda ze nie nawilzal mocniej, dalabym 4 gwiazdki. Ilość zużytych opakowań: jeden sloiczek
Bardzo dobry, jesli chodzi o dzialanie pielegnacyjne :) Swietnie sie wchlania, dobrze nawilza, nie uczula (a cere mam bardzo wrazliwa), zmiekcza naskorek. Nie pozostawia swiecacej warstwy. Mily zapach, wydajny.Odejmuje jedna gwiazdke za to, ze niektore podklady sie na nim walkuja.
Kosmetyk dobrze się wchłania, lecz latem spływa z twarzy czyli bardziej polecam na wiosnę i jesień. Dobry pod makijaż, na noc, delikatny zapach, nie uczula. Szklany słoiczek!