Nivea Visage, Alpha Flavon, Krem na dzień

świetny kremik
    świetny kremik
  • 19 października 2004 o 21:39
    super!!
    Pierwszy raz kupilam go, no bo nivejka nie uczula i skorke utula:)) I ten krem faktycznie ma takie działanie. Łagodząco-kojące. Nie ma jeszcze zmarszczek,ale on fajnei wygladza i jakos tak napina.Buzia jest wypoczęta, taka widac ze dobrze nawilzona. Teraz dokonuje zakupowej recydywy i ciesze sie ze tak dobrze na mnie wplywa.
    mirsea
    6 sierpnia 2003 o 18:44
    w porzasiu :jupi:
    Bardz go polubilam,ma delikatny zapach,nie jest tlysty i choc do kupna zachecil mnie ladny sloiczek-:crazy: to jestem usatysfakcjonowana dzialaniem,buzia jak dupka niemowlaka...
    Magu
    3 lipca 2003 o 14:49
    Mam odmienne zdanie
    Mam cerę mieszaną i na dodatek wrażliwą. Ten krem niestety nie jest dla mnie. Prawie całe opakowanie leży sobie grzecznie na pułeczce i ja osobiscie użyję go tylko wtedy jak nie będę miała innego kremu. Czuję dyskomfort po użyciu tego kremu. Skóra zdaje się krzyczeć, daj coś więcej! Chyba za mało nawilża, czuję że skóra jest po nim tłusta i świecąca, na dodatek piecze i swędzi. Może to tylko ja jestem uczulona na jakiś składnik??
  • 25 czerwca 2003 o 14:14
    sredniak
    Uzywalam go w ubieglym roku wiosna. Generalnie bylam w miare zadowolona. Nie zatykal mi porow, nawilzal (choc bez rewelacji). Lekko odswiezal, dlatego byl mily do stosowania wlasnie wiosna. Nie byl zly ale i nie zauwazylam po nim zadnej poprawy.Sloiczek przecietniaczek (taki sam jak maja inne "nivejki")Szkoda ze nie nawilzal mocniej, dalabym 4 gwiazdki. Ilość zużytych opakowań: jeden sloiczek