Barwa Siarkowa Moc, Antybakteryjny żel myjący

• 5 stycznia 2016 o 14:03
    Polecam
    Bardzo dobry żel do mycia twarzy. Dokładnie oczyszcza twarz. Skóra jest po nim odżywiona i delikatnie wysuszona. Polecam całą serie Barwa Siarkowa Moc dla osób, którzy mają problemy z trądzikiem i krostkami. Ta seria na pewno Wam pomoże. Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: dużo
  • 7 października 2015 o 10:16
    Uwielbiam
    Żel zakupiłam z polecenia koleżanki.Byłam początkowo sceptycznie nastawiona,poniewaz nie przepadam za siarką jako składnikiem pomagającym w pielęgnacji skóry+nie lubię jej zapachu.Jednak właściwości jakimi się wykazuje i naprawdę niedrażniący zapach zachwyciły mnie :) Zalety : -świetnie oczyszcza skórę,czuję naprawdę świeżą i delikatną buzię -zmniejsza widoczność i ilość wyprysków -delikatnie wysusza skóre,co dla mnie jest dobre,bo to jedyny sposób,aby nie powstawały nowe wypryski,a istniejące już-wysusza -ładny,przyjemny zapach -konsystencja -opakowanie Używam tego produktu od: 2 tygodnii Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 19 stycznia 2014 o 17:01
    Idealny
    Przy zakupach na stronie internetowej apteki skusilam się na ten żel. Mam skórę skłonna do wypryskow i dosyć tłustą. Jak dla mnie żel jest świetny i ma same plusy :) Plusy: Wydajny Idealnie zmywa makijaż Nie przesusza Świetnie się pieni Dobra konsystencja Dosyć wydajny Cena Wyptyski znacznie rzadziej wystepują Minusy Opakowanie - z pompką byłoby wygodniejsze Dostępność - u mnie tylko w aptece Polecam! Używam tego produktu od: Dłużej niż rok Ilość zużytych opakowań: Więcej niż 4
    AnnLady
    8 stycznia 2014 o 10:46
    bardzo dobry
    Żel dostałam w zestawie z kremem i tonikiem i ten produkt dopasował mi najbardziej. Bardzo ładny zapach cytrynowy (tak mi się podoba). Żel jest bardzo wydajny, dobrze się nakłada, dobrze czyści, matuje, nie podrażnia i w odróżnieniu do pzostałych produktów z tej seri nie wysusza. Jestem na TAK. Wygodne opakowanie, takie kolorowe, na pewno przyciąga wzrok, choć w moich drogeriach raczej ciężko go dostać. Cena - trochę wsyoka, ale jest wart zakupu. Używam tego produktu od: około trzech miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 15 grudnia 2013 o 16:51
    Świetny :)
    Dostałam żel do testowania i jestem z niego zadowolona. Mam cerę tłustą w strefie T.Zawsze to miejsce mi się świeciło i bardzo mnie to wkurzało. Gdy dostałam ten żel do testowania to już po pierwszym użyciu zobaczyłam poprawę! Żel działa tak jak producent zapewnia! U mnie sprawdził się w 100% I w końcu pozbyłam się nadmiaru tłuszczu w strefie T Już się nie świecę tak jak wcześniej. Pryszczy prawie w ogóle nie mam. Skóra wygładzona i czysta. Żel jest bardzo wydajny.Mocno się nie pieni ale to żaden problem :) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1