Rossmann Super hair repair balsam dry/damaged hair (Regeneracyjny balsam do włosów suchych i zniszczonych)

• 3 stycznia 2010 o 22:27
    jest ok;)
    Fajny kosmetyk, po pierwsze niska cena, gęsta konsystencja, włosy po nim są gładkie, łatwo sie rozczesuja, ślicznie błyszcza, zapach ok. Polecam bo za te 3zł warto kupić i wypróbować;)(troche zmieniło sie opakowanie ale jest nadal dostepny w skpelach rossmann) Używam tego produktu od:2 miesiace Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 listopada 2008 o 19:16
    Przyjemny
    Balsam kupiłam z ciekawości, chciałam wypróbować kosmetyki Super hair repair czy rzeczywiście mają jakiś pozytywny wpływ na suche, zniszczone włosy czyli takie jak moje. Balsam jest bardzo dobry, ma gęstą konsystencję, fajnie wygładza włosy, ułatwia rozczesywanie, nie obciąża włosów. Zapach średni, jak dla mnie zbyt intensywny ale na włosach nie jest tak bardzo wyczuwalny. Jedyne co mi się w nim nie podoba to opakowanie, trudno wydobyć balsam z opakowania. Podsumowując, za taką cenę produkt godny polecenia. Używam tego produktu od:paru miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie drugiego
  • 3 września 2008 o 10:35
    dobry
    Mialam zniszczone, przesuszone włosy, i cos trzeba bylo z nimi zrobic. balsam kupilam na promocji - tez pomyslalam ze nie bedzie szkoda jak pojdzie do kosza albo sie przeterminuje bo nie mam nawyku uzywania takich odzywek za kazdym razem kiedy myje glowe.poza tym odzywki obciazają mi włosy. Zuzylam juz prawie cala butelke, zeby miec jakies zdanie. i jeste naprawde zaskoczona. balsam dobrze poradzil sobie z wygladzeniem, rozprostowaniem siana na glowie. konsystencja dobra, gesta, dobrze sie rozprowadza na wilgotnych wlosach, na bardzo fajny zapach. Wlosy sa mieciutkie, zapach u mnie zbyt dlugo sie nie utrzymuje, ale wspolgra z glisskurem bez splukiwania, czy sie specjalnie blyszcza to nie wiem. Odzywia, ale oczywiscie bez jakis oszalamiajacych efektów, ale za ta cene jakosc jest szokujaco dobra. I nie obciaza -przynajmniej u mnie. wyprobowac na pewno warto.Używam tego produktu od:2 m-ce Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 sierpnia 2008 o 20:05
    Perełka, najprawdziwsza:)
    Kupiłam zachęcona ceną, około 2 złote w promocji. Miała zastąpic biedronkową Nutrileę. Przebiła jednak i Nutrileę i wszystkie droższe codzienne odżywki, jakich używałam. Muszę jednak zaznaczyc, że nie mam obecnie bardzo zniszczonych włosów. Od odżywki wymagam podtrzymania obecnego stanu rzeczy i ochrony. Moje włosy są miękkie, odżywka likwiduje nawet okresową szorstkośc końcówek. Nie obciąża włosów. Nadaje im ładny, długotrwały zapach. Ułatwia rozczesywanie. Wygładza. Jest bardzo wydajna, bo dobrze rozprowadza się na włosach. Po jej nałożeniu dla wygody zakładam na głowę folię i z takim foliowym turbanem chodzę nawet pół godziny. W moim przypadku im dłużej mam na włosach odżywkę, tym lepsze są efekty, bez obciążania włosów. Polecam serdecznie! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pierwsze
  • 15 lutego 2008 o 14:56
    jest ok
    Uważam że odżywka godna polecenia.Myśle że po parokrotnym użyciu można sie wypowiedzieć. Za pierwszym razem nie widziałam żadnych rezultatów. Lecz po drugim razie zauważyłam poprawę w rozczesywaniu włosy,stały się delikatne i miękkie. Efekty widać ale trzeba jej użyćconajmniej 2 razy. Polecam Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1