Guerlain Fleur De Teint Ultra Mat SPF 15 (Podkład matujący)

daria_
    11 września 2009 o 9:56
    zalezy czego kto szuka :)
    zaczne od plusow bo minusow nie ma :) podklad jest matujacy ale nie tworzy maski, nie zmatuje skory na cala smierc (i chwala mu za to) mam dosyc podkladow po ktorych skora wyglada jak bez zycia, przy tym podkladzie skora jest zmatowiona ale jednoczesnie zachowuje... zdrowy wyglad? naprawde nie wiem jak to nazwac; ja mam skore mieszana i dla mnie jest to najlepszy podklad jaki mialam, ponadto podklad pieknie pachnie, wygodnie sie uzywa dzieki pompce, wielka szkoda, ze juz go nie produkuja :( Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: kilka
    kukisy
    12 maja 2009 o 16:29
    Zawiodłam się!
    Kupiłam bo matujący, bo ładnie pachnie, bo Guerlain... I zawiodłam się! Mam cerę mieszaną w kierunku tłustej, więc potrzebuję czegoś matującego. A ten fluid na pewno nie matuje! Zacznę od plusów: ładnie pachnie dobrze się rozprowadza ładne opakowanie Minusy NIE MATUJE (buzia zaczyna świecić się po niecałej godzinie) uczucie zapchania porów szybko się ściera cena (za tą jakość zdecydowanie za drogo) W sumie dużo lepszy jest Revlon Colorstay. Używam tego produktu od: ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 28 lutego 2009 o 9:45
    nie polecam
    Chyba zakończę przygodę z kosmetykami Guerlain, jest to niestety kolejny produkt tej firmy, który mi nie pasuje. Dla mnie podkład średnio matuje, kryje, oraz ma dwie podstawowe wady: -jest bardzo cięzki, również stwierdziła to kosmetyczka do której chodzę, -czuje go na twarzy, nawet gdy jest użyje niewielka ilość. Plusy: lekkie opakowanie i pompka. Nie polecam podkład, jakość nie odpowiada cenie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:
  • 8 maja 2008 o 21:52
    nie matuje, nie kryje
    Ładnie pachnie, ma ładne opakowanie, fajnie się nakłada leciutki , nie tworzy maski ale zato jakby wsiąka w skórę i go niema?! Nie matowi wcale!!!! Napewno nie jest stworzony dla skór problematycznych gdzie trzeba cś zakryć!!! Miałam probkę i byłam zachwycona, niwiem dlaczego testery są lepsze od pełnowartościowego produktu? Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:
    lara252
    26 kwietnia 2008 o 9:09
    Wielka pomyłka!!!
    Kupując ten podkład spodziewałam się cudów..tyle dobrego czytałam o nim. Podkład kupiłam w perfumeri więc nie ma mowy, że była to podróbka. Podkład jest koszmarny, jeden z najgorszych jaki kiedykolwiek miałam. Nie kryje wogóle, twarz po nałożeniu podkładu błyszczy się i jest jakaś taka ziemista, wchodzi w pory i uwidacznia je. Jak cos takiego może kosztować takie pieniądze? Lepsze podkład można kupić za 30 zł. Dziewczyny naprawdę nie warto Proponuję wypróbować przed kupnem pełnowymiarowego podkładu. Ogólnie nie polecem a wręcz odradzam zakup Używam tego produktu od:1 tydzien Ilość zużytych opakowań:1