Zepter Swisso Logical, Hand lotion (Balsam do rąk)

• 26 grudnia 2013 o 23:09
    jestem na tak
    Plusy: + przede wszystkim bardzo skutecznie nawilża wysuszoną skórę; + skóra jest po nim wygładzona, delikatna; + krem nie lepi się, nie zostawia zbyt dużej warstwy na skórze; nie przetłuszcza jej; + skóra jest odświeżona, zregenerowana; + dobrze odżywia dłonie; działa w ciągu całego dnia; nie musiałam smarować nim rąk kilka razy; + nie podrażnia; nadaje się do skóry wrażliwej; + pozostawia przyjemny zapach na skórze; Mam mieszane uczucia co do opakowania. Krem jest bardzo wydajny i przez 4 miesiące nie zużyłam wszystkiego; jednak trudno go gdzieś ze sobą zabrać, więc moje użycie ogranicza się do jednego/dwóch dziennie. Ogólnie uważam, że krem jest świetny. Można pomyśleć nad mniejszą wersją za połowę ceny ;-) Używam tego produktu od: 4-5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 21 lutego 2013 o 17:56
    Bardzo dobry krem
    Bardzo fajny krem do stosowania na codzień. Na biurku w pracy sprawdza się idealnie. Szybko się wchłania, nie zostawia tłustej warstwy, pachnie obłędnie, a zapach utrzymuje się bardzo długo. Smaruje dłonie bardzo często, mimo,że nigdy nie mialam nawyku używania kremów do rąk, ale to właśnie przez ten zapach! Na zmarznięte albo przesuszone dłonie jest idealny, od razu czuć ulgę. Minusem jest jedynie kosmiczna cena! Ale w internecie można go dostać troche taniej niż u konsultantów. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kjd3
    28 września 2012 o 19:36
    SUPER PRODUKT
    Krem zakupiłam dzięki Waszym recenzjom i oczywiście nie żałuję. Produkt dobrze nawlża dłonie i błyskawicznie się wchłania. Opakowanie spore i bardzo praktyczne dzięki pompce. Krem okazał się wydajny, a relacja cena/jakośc - dobra. WARTO WYPRÓBOWAC! Używam tego produktu od: 4-5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 szt.
    fableux
    31 października 2011 o 7:42
    niesamowity krem
    efekt po zastosowaniu jest niesamowity i na pewno taki, jakiego każdy oczekuje. dłonie są wygładzone, delikatne, nie lepią się, przyjemnie pachną. krem nie pozostawia tłustego filmu, bo sam w sobie w ogóle nie jest tłusty, ma lekką konsystencję. nie podrażnia, wręcz łagodzi podrażnienia, a nawet jak skóra jest gdzieś zraniona, to nie piecze i nie swędzi po użyciu. ma bardzo wygodne opakowanie z pompką i jest baaardzo wydajny, więc taką cenę można śmiało przełknąć ;) Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: z 1 niewiele ubyło
  • 4 maja 2011 o 15:37
    Naj!!
    Używałam wiele różnych kremów do rąk, ale ten przebija wszystkie! Największym plusem tego balsamu jest szybkość jego wchłaniania się. Dłonie pozostają nawilżone, ładnie pachną i już po kilku minutach nie są tłuste. Muszę smarować ręce po każdym umyciu, ponieważ mam suchą skórę, a ten balsam nie utrudnia żadnej pracy po użyciu go, ponieważ żaden przedmiot w dłoniach się nie ślizga. Do tego jest bardzo wydajny, jedna buteleczka wystarcza na długo. Naprawdę polecam! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 2 duże