Oriflame Perfect Body, Bust Boost Firming Bust and Neck Gel, Ujędrniający żel do pielęgnacji biustu i szyi

Ewi223
    1 czerwca 2010 o 0:45
    fajnie odżywia biust
    Jak dla mnie naprawdę nie zły produkt do pielęgnacji biustu, minusem dla mnie jest jego cena, która moim zdaniem jest zbyt wysoka, natomiast plusy: -fajnie nawilżał i odżywiał skórę biustu -zaraz po nałożeniu skóra była jędrniejsza i biust jakby lekko uniesiony ( a nie jest mały) -według mnie produkt nie zastąpiony w czasie wakacji, gdy odsłaniamy dekolty i chodzimy po plaży w bikini -miał dobrą konsystencję i dobrze się rozprowadzał Polecam Używam tego produktu od:ponad roku Ilość zużytych opakowań:4
  • 2 stycznia 2010 o 9:53
    BEZNADZIEJNY!!!
    NIE ZAUWAŻYŁAM JAKIEJKOLWIEK POPRAWY W WYGLĄDZIE BIUSTU - JESTEM SYSTEMATYCZNĄ OSOBĄ, WIĘC TYM BARDZIEJ POWINNAM WIDZIEĆ RÓŻNICĘ! DAŁAM MU SZANSE, GDY SKOŃCZYŁAM PIERWSZĄ BUTELECZKĘ ZAKUPIŁAM DRUGĄ DO KONTYNUACJI. PRODUKT JEST WODNISTY I KLEJĄCY, A CO DO CENY - DOWÓD, ŻE PŁACIMY ZA REKLAMĘ, A NIE PRODUKT I JEGO SKŁADNIKI! Używam tego produktu od: KILKA TYGODNI Ilość zużytych opakowań: 2
    Zosia81
    11 sierpnia 2009 o 18:16
    Niezły
    Ja kupiłam go w promocyjnej cenie, w której absolutnie wart jest rozważenia a i zakupu nawet. Poza promocją mocno zastanawiałabym się, bo efekty są dyskusyjne, a wydajność żałosna. Jednakże już przy pierwszym zastosowaniu sprężystość skóry zwiększyła się, potem wydawało mi się, że efektów brak, a dziś zauważyłam, że mam niesamowicie jędrne, sterczące piersi, co przy rozmiarze C nie jest takie proste. Nie wiem czy to zasługa serum czy fazy księżyca, tudzież innych niezbadanych czynników, ale są super. Zatem polecam preparat. Używam tego produktu od:2 miesięcy Ilość zużytych opakowań:1
    venize
    13 kwietnia 2009 o 19:15
    Warto zaufać
    Serum Oriflame stosowałam kilka lat temu. Teraz wróciłam, gdyż niedawno miało znakomitą cenę promocyjną. Cóż, uważam, że jest warte uwagi - choć miałam na początku naprawdę spore obawy. Działa: nawilża, wygładza, ujędrnia. Skóra po nim jest naprawdę gładka, zaś masa biustu -po pewnym czasie- ujędrnia się. Nie sprawia żadnych niemiłych efektów ubocznych (zaskórniki, wypryski, swędzenie). Bardzo dobrze wchłaniane. Rzadkość konsystencji - pewna jest, ale bez przesady: nie rozlewa się. Zapach miły, tzn. nie jest natrętny, ani dziwnie specyficzny. Z końcówką preparatu też można łatwo sobie poradzić (odkręcając buteleczkę i korzystając z wąskiej szpatułki). Ach, gdyby był trochę tańszy. Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 3-4
    ancia19
    8 kwietnia 2009 o 20:18
    dobry!
    Zdecydowanie dobrze wspominam używanie tego żelu. Odrobina wystarczała na porządne wymasowanie piersi :) Skóra była po nim ładnie napięta i jędrna. Nie wysuszał, wygładzał skórę. Szybko się wchłania. Wygodne opakowanie, dozownik podaje dobrą ilość produktu. Minus - nieco wysoka cena. Używam tego produktu od: używałam go dość dawno, ok 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1