Matrix Biolage Fortetherapie, Fortifying Shampoo Szampon wzmacniający

• 20 lutego 2013 o 13:18
    Gdzie to wzmocnienie??? Uciekło....
    Szampon bez szału. Oczywiście że nie wzmacnia, i w zasadzie nie łudziłam sie nawet że to zrobi. Miałam nadzieję, że dzięki ceramidom odrobinę "pogrubi" mi włosy...ale tak się nie stało. Nie były bardziej nawilzone, ani bardziej gładkie. W zasadzie dostałby 4, ale podczs mycia nie pozstawiał "skrzypiących" włosów, a tego nie lubię, czuję jakby były niedomyte. Nie robił w zasadzie nic nadzwyczajnego, jak szampon za kilka złotych :( Używam tego produktu od: 2 mies Ilość zużytych opakowań: 1 x 250 ml
  • 7 lipca 2012 o 15:32
    jestem na nie
    Lubię szapony Matrix Biolage ale ten nie bardzo przypadł mi do gustu. Chyba jednak kremowa konsystencja jest nie dla mnie. Włosy szybciej mi się przetłuszczają. Nie zauważyłam też by włosy po szamponie były wzmocnione czy w lepszej kondycji. Dla mnie jest to wyrzucenie pieniędzy w błoto. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
  • 20 czerwca 2012 o 11:40
    Dobry szampon.
    Szampon jak szampon, ale dobry szampon. Tak w zasadzie można by go spokojnie podsumować. Nie zachwyca niczym, nie szkodzi niczym, ale sprawdza się doskonale w codziennej pielęgnacji. Dobrze oczyszcza włosy i skórę głowy, nie podrażnia skóry, nie wysusza włosów. Ładnie się po nim układają, są lekkie, gładkie i lśniące. Nie obciąża włosów, nie przetłuszczają się po nim szybko. O właściwości wzmacniające można go w umiarkowanym stopniu posądzić - moje włosy nie wypadają już tak jak wcześniej, nie są już tak słabe, mimo że to w większym stopniu zasługa innych specyfików, to na pewno ten szmapon w niczym nie zaszkodził. Kupiłam litrową butlę, więc starczy mi pewnie jeszcze na długo (do takiej pojemności polecam dokupić pompkę), nie wiem czy kupiłabym ponownie - owszem jest dobry ale jakoś szczególnie w pamięć raczej mi nie zapadnie. Używam tego produktu od: lutego 2012 Ilość zużytych opakowań: w trakcie opakowania 1l
    ajriss
    20 grudnia 2011 o 23:46
    może być, ale...
    Mam cieńkie włosy, falujące i puszące się. Szampon faktycznie dobrze nawilża i troszkę tak jakby zwiększa objętość włosa. Niestety obciążył mi włosy, co mi się wydaję w moim przypadku nie jest takie łatwe. Może dam mu kiedyś drugą szansę... Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 małe (200 ml)
  • 19 stycznia 2011 o 16:43
    Wspaniale odżywia i pogrubia cienkie włosy
    Nigdy wcześniej po użyciu żadnego szamponu nie miałam tak pięknych włosów. Mam włosy lekko zniszczone, które kiedyś rozjaśniałam, obecnie wracam do naturalnego koloru. Dodam jeszcze, ze są "genetycznie" bardzo cienkie i delikatne. Po użyciu tego szamponu byłam zachwycona! Włosy są odżywione na całej długości, sprężyste, gładkie i błyszczące. Do tego wszystkiego szampon pogrubia moje cienkie włosy, o czym nie śmiałam marzyć (nawet po zapewnieniach producenta, które jak się okazuje naprawdę spełnia). Jest najlepszym szamponem jakiego do tej pory używałam i narazie nie zamierzam szukac nowego. Szampon jest gęsty, ma kremową, perłową konsystencję i przepięknie pachnie, co sprawia, że sięgam po niego bardzo chętnie. Pieni się \\\'średnio\\\' dobrze, ale nie jest to dla mnie istotne, dzieje sie tak zapewne ze wzgledu na dobry skład. Nawet bez odżywki nie mam problemu z rozczesaniem. Nie mogę niestety wypowiedzieć się co do wydajności, gdyż użyłam go zaledwie kilka razy. Ale nawet mała wydajnosć nie zniecheci mnie do ponownego zakupu.