Biosilk Silk Therapy Smoothing Conditioner Odżywka wygładzająca i regenerująca (stara wersja)

• 9 kwietnia 2010 o 11:30
    bardzo dobra
    Początkowo ta odżywka nie zachwyciła mnie ale po dłuższym używaniu przekonałam się do niej. Odzywka ma gęstą, kremową konsystencję, dobrze nakłada się na włosy i nie spływa z nich. Pięknie pachnie, jak cała seria z jedwabiem, a zapach utrzymuje się na włosach przez bardzo długi czas. Odżywka bardzo ułatwia rozczesywanie, wygładza włosy, leciutko obciąża (ale na plus, włosy się nie puszą) a po użyciu włosy są gładkie, sypkie i puszyste. Odżywka jest bardzo wydajna. Nie podoba mi się jedynie jej cena i opakowanie (jest inne niż na zdjęciu); butelka nie jest zbyt poręczna. Cena jest zdecydowanie za wysoka. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 18 kwietnia 2009 o 18:47
    Bubel za wysoką cenę.
    Całe szczęście kupiłam tą odżywkę w promocji, ale nawet tych 26zł mi szkoda... Odżywka nie robi zupełnie nic. No, może oprócz tego, że śmierdzi i plącze włosy - nie da się ich rozczesać, a ten okropny zapach zostaje na włosach po wysuszeniu. Włosy są po niej szorstkie i nijakie. Jest też bardzo niewydajna, konsystencja przypomina białą wodę, którą trzeba nieźle "nawalić" na włosy, żeby w ogóle zorientować się, że ma się cokolwiek na włosach. Zdecydowanie nie polecam tej odżywki. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie (z bólem skończę...)
    milywaz
    1 lutego 2009 o 14:29
    Zastępuje prostownicę
    Bardzo wydajna, przyjemna odżywka. Świetnie wygładza włosy, po jej nałożeniu nie stosuję już prostownicy-wystarczy wysuszyć włosy, albo nawet nie (w tym przypadku rozczesuję je co jakiś czas, dopóki nie staną się suche) i na drugi dzień mam gładkie, proste włosy. Ciut obciąża, ale to i tak mniej szkodliwe od prostownicy. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 21 listopada 2008 o 19:07
    koszmarrr!!! :(
    Mam długie, proste i delikatne włosy. Wiedziona wieloletnią miłością do jedwabiu do włosów Farouk i promocją w SuperPharm kupiłam szampon i odżywkę - następnego dnia wylądowały na allegro... Nie wygładza, wręcz koszmarnie plącze włosy - a u mnie bez odżywki się nie obejdzie. Ta jest rzadka, wodnista, ma dziwny zapach, spływa z włosów. Rozczesuję włosy tylko grzebieniem o rzadkich zębach - w tym przypadku przy pierwszym pociągnięciu grzebień zatrzymał się w połowie włosów, więc zrezygnowałam z szarpania. Jeden z (niewielu jakie miałam) największych bubli wszechczasów!Nigdy więcej nie chcę go mieć nawet za darmo... :( Szampon z tej serii jest jeszcze gorszy - wcale się nie pieni (sic!), włosy pozostawia chropowate, poplątane, trzeba wylać całą garść, a i tak efekt jest żaden! Używam tego produktu od:raz Ilość zużytych opakowań:j.w.
  • 8 listopada 2008 o 22:43
    marnosc
    Mam dlugie, krecone i niesforne wlosy. Uzywam odzywek i szamponow wygladzajacych zeby je nawilzyc i wygladzic. Od produktow tego typu nie oczekuje wyprostowania wlosow jak prostownica, bo to w koncu tylko kosmetyk i cudow nie zdziala. Zuzylam litrowe opakowanie odzywki. Odzywka ta nie spelnila moich oczekiwan. Wygladza slabo, zadna rewelacja, ale nie nawilza i placze wlosy. Rozczesanie ich po myciu to katorga, chociaz zwykla odzywka z drogerii radzi sobie bardzo dobrze. Wiec producent mocno przesadza w obietnicach. Konsystencja tej odzywki przypomina wode, co znacznie wplywa na jej wydajnosc. Nie polecam tego produktu. Odzywka jest droga, niewydajna i nie wygladza mimo swojej nazwy i naciaganych obietnic producenta Ogolnie zawiodlam sie, chociaz produkty Farouka lubie i na ogol polecam. Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 litrowa butla