Medipharma Homburg Doliva, Krem do intensywnej pielęgnacji z retinolem i wit. E

• 27 stycznia 2012 o 10:01
    nie dla suchej skóry
    Niestety, dla suchej skóry krem jest za tłusty. Nawet jeśli się go nałoży mało, roluje się i pozostawia tłusty film, a co za tym idzie - nie nadaje się pod makijaż. Sprawdza się za to jako krem do rąk na noc. Ma obłędny zapach. Używam tego produktu od: już nie używam Ilość zużytych opakowań: jedno
    k-n
    1 lipca 2011 o 13:27
    Do mojej suchej skóry jest za ciężki...
    Krem jest niesamowicie tłusty. Ma dość zbitą, gęstą konsystencję. Wystarcza naprawdę niewielka ilość, by posmarować całą twarz. Pozostawia tłusty, świecący film, który w ogóle nie chce się wchłonąć. Używałam kremu przede wszystkim na noc, a rano budziłam się z tłustą latarką na twarzy :( Był za ciężki pod jakikolwiek makijaż. Mimo treściwej konsystencji krem nie niweluje nieprzyjemnego uczucia ściągania, miałam wrażenie, że pod filmem, jaki zostawia, skóra jest sucha jak wiór. Żadnych efektów regeneracji nie zauważyłam. Co gorsze, skóra jeszcze bardziej zaczęła mi się łuszczyć! Zmniejszyło się to po odstawieniu kremu. Plusy to wydajność i ładny, choć intensywny zapach oraz to, że krem nie podrażnia. Oddałam go w końcu mamie, która ma cerę normalną. U niej wchłania się błyskawicznie, nie zostawiając tłustego filmu. Używam tego produktu od: około 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 słoiczka
  • 20 kwietnia 2010 o 14:21
    bardzo dobry krem
    krem ten podebralam mojej mamie,zauroczył mnie jego zapach,pachnie slicznie oliwkami,super. Niestety krem jest tłusty stosuje go wiec na noc,mam cere sucha,dlatego mi odpowiada,osobom z tłusta cera nie polecam. To mój ulubiony krem na noc,swietnie wygładza skóre,piechnie pachnie,bardzo go lubie:)Używam tego produktu od:bardzo dawna Ilość zużytych opakowań:sporo:)
  • 20 kwietnia 2010 o 13:41
    tylko dla suchej
    Ten krem jest strasznie, ale to strasznie tłusty. Wcale nie chciał się wchłonąć w moją tłustą skórę. Dostałam kilka próbek i używałam na Zorac. Kremik bardzo przyjemny w stosowaniu , ładnie pachnie, wydajny, stosowałam na noc na twarz, szyję i dekold i ponieważ się nie w chłaniał mialam wysmarowaną koszulkę i pościel. Nie mniej jednak rano skora była rozjaśniona, bardzo długo nawilżona i elastyczna. Nie zauważyłam aby mnie zapchał. Bardzo fajny kremik dla baaaardzo suchej skóry. Wbrew zapewnieniom producenta źle się wchłania i nie nadaje się pod makijaż. Używam tego produktu od:w zimie Ilość zużytych opakowań:kilka duzych próbek
    iza133
    20 kwietnia 2010 o 13:14
    super!
    DLa mnie najlepszy jaki mialam.stosuje go na noc lub w czasami po domu w ciagu dnia.Nie polecam go jedynie pod makijaz.Ewidentnie intensywnie pielegnuje i nadaje ladny koloryt.POlecam!! Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1