Guerlain Super Aqua - Night, Recovery Balm

• 15 listopada 2014 o 4:12
    Dobry krem
    Powiem szczerze, skusilo mnie opakowanie i ten luksus Guerlain :) Krem jest bardzo dobry ale mozna znalesc lepszy za mniejsze pieniadze. +Piekny zapach, jak to Guerlain +Swietna konsystencja, nie jest za tlusty +Daje uczucie ulgi +Bardzo latwo sie wchlania +Dobrze nawilza +Piekny sloiczek, szpatulka, bardzo luxe +Nie Zapycha -Przez obecnosc perfum moze uczulac -Zawiera parabeny -Sloiczek, nie jest to najlepsze rozwiazanie -Mozna znalesc tansze robiace to samo kremy Używam tego produktu od: Kilka miesiecy Ilość zużytych opakowań: Dwa sloiczki
  • 4 marca 2014 o 21:55
    Wspanialy, ale szkoda ze taki drogi ...
    Krem jest cudowny, dobrze nawilza i odzywia skore. Chcialabym posiadac cala game tych kosmetykow. Uwazam ze nie istnieja lepsze kremy od marki Guerlain (dostalam kilka miniaturek tej marki i wszystkie swietnie sie sprawdzaly). Niestety maja swoj minus - cena! Lubie kosmetyki z wyzszej polki i nie szkoda mi pieniedzy zeby wydac je na "kolorowki" bo wiem ze beda mi sluzyly dlugie miesiace. Niestety z kremami jest inaczej bo trzeba je kupowac przynajmniej raz na 1,5 miesiaca. Gdyby byly tansze to z pewnoscia nigdy bym sie z nimi nie rozstala. Używam tego produktu od: Miesiaca Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
    chilli1
    18 kwietnia 2013 o 11:34
    rozczarowana
    Używałam tego produktu w marcu, aby ożywić buzię po zimie, nakarmić składnikami odżywczymi, przywrócić jej blask oraz aby uzupełnić nawilżenie. Krem stosowałam w duecie z serum capture total one essential Diora, do którego lubię wracać w sezonie jesiennym i na wiosnę. Krem ma zbitą konsystencję, która jest,jak dla mnie, odpowiednia dla kremów nocnych. Mimo wszystko oczekuję aby krem wchłonął się przynajmniej w takim stopniu, abym nie świeciła w łóżku jak latarnia. Super Aqua nistety powodował nieestetyczne świecenie się, wsuktek niskiej absorbcji przez moją skórę. Budziłam się z tłustą buzią - okropność!! Nie zaobserwowałam długofalowych, pozytywnych skutków - rozjaśnienia, tego blasku o którym mowa w opiniach, czy choćby skromnej poprawy wizualnej. Nawilżył bardzo przyzwoicie ale samo nawiżenie przy kremie za parę stówek to trochę przesada (!)...Takie same efekty można uzyskać stosując zwykły kwas hialuronowy Wabik to również finezyjne opakowanie, czyli sztuczka Guerlaina - sroczki napewno będą zadowolone :) Uważam, że kosmetyk jest zdecydowanie PRZEREKLAMOWANY i radziłabym kolejnym zauroczonym opiniami najpierw poprosić o próbki w perfumeriach. Używam tego produktu od: koniec lutego Ilość zużytych opakowań: 1 x 30ml
    pattssy
    20 marca 2013 o 13:13
    Super krem na noc po którym się nie świecę
    A wiec produkty Guerlain kocham... kupiłam krem za namowa koleżanki i serio jestem zadowolona... mam skórę mieszana, często się po nocy wyglądałam jak by mnie ktoś oliwka wysmarował ...okropnie to wyglądało, policzki suche a strefa T obleśnie tłusta .... dlatego ten produkt jest dla mnie... uwielbiam go , budzę się i moja skora jest wypoczęta , jasna , nienaoliwiona , taka miękka, zero świecenia się , nawet na nosie ...bardzo fajny krem , wydajny:) jedynie cena jak na taki mały słoiczek okropna ale warto...dodam jeszcze, ze kiedyś miałam problemy typu szczypanie pieczenie głównie policzki...teraz problem zniknął .... bardzo POLECAM :) Ale każdej z was zanim kupi jakiś produkt za większa kasę proponuje aby najpierw spytała o tester albo sama zakupiła takie tester na allegro aby nie czuć się rozczarowanym gdy się okaże, ze jesteśmy uczulone. W współczesnym świecie gdzie rządzi chemia , konserwanty nawet nie wiemy jak szybko można się nabawić jakieś nowej alergii ... dlatego zawsze radze tester!!! Używam tego produktu od: 2,5 miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    bubble
    11 stycznia 2013 o 13:12
    Dla mnie rewelacja!
    Krem jest dość treściwy, jak to zwykle z kremami na noc. Pięknie pachnie i jego stosowanie to prawdziwa przyjemność. Ale kremy, które się miło stosowało już miałam. Super Aqua naprawdę niesamowicie nawilża moją skórę. Rano mam miękką i wypoczętą skórę. Kosmetyk też nie jest tłusty i nie zapycha, co bardzo mnie cieszy :) Polecam, mimo kosmicznej ceny :) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego