Bielenda Kawior i Trufle, Always - Doskonała maseczka do rąk 35+

• 1 marca 2012 o 8:31
    Mój ulubieniec
    Kawior i Trufle poleciła mi moja kosmetyczka, do której mam 100% zaufanie w kwestii dbania o urodę. Szukałam jakiegoś kremiku, który mogłabym mieć zawsze w torebce, a znalazłam swojego faworyta w tym przedziale cenowym :) Plusy: - Działanie. Miękka, gładka, rozjaśniona, nawilżona skóra. Widoczna poprawa jakości skóry, ale zaznaczę, że moje dłonie nie potrzebują akcji ratunkowej. Do dziennej pielęgnacji super, u mnie sprawdziły się zapewnienia producenta. - Fajny zapach - Ładne opakowanie, dobra pojemność - Dobra konsystencja i wchłanianie - Cena i dostępność Minus: - Wkurzająca tłusta warstewka, ale efekty są tego warte, a dłonie zabezpieczone. Ze swojej strony jak najbardziej polecam :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego
  • 17 sierpnia 2011 o 15:06
    słaby
    Ta firma chyba ma problemy z odpowiednim nazwaniem swoich produktów .Niby maseczka do rąk jest rzeczywiście zwykłym i to słabo nawilżającym kremikiem. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 op.
    Kanerva
    29 maja 2011 o 0:23
    krem, maska, whatever
    Używam jako kremu (bawełniane rękawice na noc to nie dla mnie) i jestem bardzo zadowolona z efektów. Super pachnie, mocno nawilża, szybko się wchłania. Jeśli chodzi o minusy to jakoś nic nie przychodzi mi do głowy. Używam tego produktu od: +/- 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
    kanowia
    18 kwietnia 2010 o 13:43
    Dobry krem, ale nie maska
    Gdyby ten kosmetyk był opisany jako krem wystawiłabym o jeden punkt wyższą ocenę. Producent jednak nazwał go maską, a od maski wymaga się więcej niż od kremu. Podsumowując: jak dla mnie jest to dobry KREM. Konsystencja bez zarzutu, pozostawia skórę gładką i aksamitną. Na dłoniach pozostaje przez dłuższy czas przyjemna otoczka. W pierwszym odczuciu bardzo spodobał mi się zapach, ale po dłuższej chwili jest już niestety zbyt intesywny, co jest dla mnie minusem. Rozwarstwiła mi się tuba na zgrzewie, co było nieco kłopotliwe, bo krem wydobywał się dwiema stronami.Nie zaliczam tego jako minus, bo pierwszy raz coś takiego mi się zdarzyło i pewnie trafił mi się akurat jakiś pechowy egzemplarz. Używam tego produktu od: m-ca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 18 września 2009 o 14:52
    dobry krem
    hmm raczej maseczka to nie jest a zwykły krem Minusem jak dla mnie jest bardzo intensywny zapach Plusy: bardzo tresciwa konsystencja, krem jest tłusty i bogaty ale szybko sie wchlania i nie pozostawia rąk tlustych a takie jakby aksamitne ujednolica koloryt rąk, skora jest odzywiona, ale nawilzenie mogloby byc lepsze podsumowujac to całkiem dobry KREM do rąk Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1