WAŻNE INFO O REGULAMINIE! SPRAWDŹ SKRZYNKĘ@ I SPAM

Avon Advance Techniques

penny
    20 stycznia 2005 o 22:40
    średni
    ja nie moge ścierpieć tego chemicznego zapachu. próbowałam już wiele razy, po czym zmywałam innym bo po prostu nie mogłam. a szampon po prostu zwyczajny :) mam z tej serii wosk do włosów w sprayu, ale on w sumie nie utrwala tylko sprawia że mam matowe po nim włosy.
    Maritia
    4 stycznia 2004 o 12:41
    supeeeeeeer!!!
    Świetny! Miałam jakiś czas temu balsam do włosów cienkich i przetłuszczających się (chyba większosć recenzentek miała coś podobnego :) ) i był naprawdę cool! Ładnie pachniał, miał dobre zamknięcie, odpowiednią konsystencję, niską cenę i, przede wszystkim, świetnie działał na włosy. Stosowałam go po szamponie Herbal Care, też z Avonu, i super wygładzał włosy po tym szamponie, po którym one normalnie są splątane. Ładny zapach tego balsamu utrzymywał się czasem do trzech dni! Włosy chyba się optycznie wydawały gęściejsze, a ja mam dość cienkie. Był wydajny, bo dość gęsty. Nie wiem czy aktualnie jest w sprzedaży (tylko w innym opakowaniu), ale jak jest i cena jest tak niska jak kiedys kupiłam (6,90 w promocji) to może się skuszę :) Ogółem polecam wszystkim którzy lubią jak im włosy pachną upojnym ;) zapachem przez cały dzień.
  • 13 września 2003 o 17:08
    świetna seria
    Używałam szamponu z odżywką i maseczki. Genialne!! Posiadają piękny zapach, są gęste i niewielka ilość wystarczy do umycia długich włosów, które są po nim gładkie błyszczące i nie miałam problemu z rozczesywaniem. Teraz pozmieniali opakowania i zmodyfikowali, butelka szamponu i odżywki już stoi w łazience zapach (juz powąchałam :D)taki sam działanie mam nadzieję że też. Ta seria to jeden z najlepsztch produktów w avonie.
    ANKA20
    31 sierpnia 2003 o 11:59
    SuPeR
    Jeden z najlepszych produktów Avonu, może oni powinni spcjalizować się w produktach do włosów, bo niewątpliwie bardzo dobrze wyszła im ta seria. Włosy są po prostu piekne, błyszczą się no i szampon jest baaaaaaaaaaaardzo wydajny, starcza na długo, a cena wg mnie jest w sam raz no i często są promocje
    madulka
    31 sierpnia 2003 o 1:35
    super:))
    to swietny szampon:) niedrogi, ma praktyczne opakowanie, pieknie slodko pachnie, nadaje wlosom puszystosci i w dodatku dlugo pozostaja swieze (nawet takie jak moje czyli bardzo szybko przetluszczajace sie):) swietna seria Avonu!:)