Kryolan Shimmering Event Foundation

Yola
    24 grudnia 2010 o 12:43
    takie nic
    Szukałam zastępstwa dla wiekowego już perłowego PanSticka Max Factor. Kupiłam więc odcień perłowy. Niestety ten kosmetyk nie robił z cerą nic, tylko pachniał i lekko nawilżał. Cena wysoka , około 80 zł efekt rozświetlenia znikomy, jest to po prostu transparentna emulsja, bardzo delikatnie perłowa. Zwykły balsam z Rossmana da lepszy efekt. Jesli chodzi o rozświetlenie to paleta glamour Glow Kryolana jest super. Shimmering to dla mnie bubel. Za taką cenę lepiej skusić się na Cream Color base MAC
  • 16 listopada 2010 o 18:54
    Bardzo dobry produkt
    Mam ten produkt w kolorze bronze i polecam wszystkim. Na dzień nakładam go w małej ilości na kości policzkowe, daje niesamowity efekt rozświetlenia! Nie zawiera żadnych drobinek brokatu czego nie znosze, tylko taki perłowo satynowy blask. Na wieczór nakładam go na dekolt i ramiona wyglądam wtedy jakbym była opalona :) Według mnie fajny produkt, może nie jest niezbędny, ale warto go wypróbować. Jest wydajny więc raczej nie planuje zakupu następnego opakowania ;) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego
    Natek89
    2 grudnia 2009 o 17:45
    Doskonałe lśniące piękne coś
    Mam świra na punkcie tej marki mam mnóstwo kosmetyków a zawód tylko jeden. Ten podkład jest absolutnie wspaniały ! Więc tak - średnio kryje ale nie w tym tkwi jego rola po nałożeniu na buzie ona cała po prostu promienieje w taki nie tandetny dostojny sposób. Mam 2 kolory tj gold i pearl oba są cudne choć gold nieco fajniejszy (może dlatego że uwielbiam wszelkie złota i brązy). Poszłąm na 2 mieś do dodatkowej pracy żeby kupić kuferek kryolanowy i poszłabym jeszcze raz ! a te 2 podkładziki to moje chyba najcenniejsze ostatnimi czasy zdobycze. Pozdrawiam serdecznie i polecam warto za 80 zł 50 ml....to jak średniopółkowiec a jest zdecydowanie lepszy (przy tym naprawdę delikatny dla skóry ) Używam tego produktu od:3 mies Ilość zużytych opakowań: 2 w użyciu