Perfecta Moc Minerałów, Oczyszczanie, Kojąca woda micelarna 3 w 1

• 25 grudnia 2019 o 12:56
    Zaskakująco dobry
    Produkt otrzymałam w gratisie, za jakieś większe zakupy w drogerii internetowej. Jest dedykowany dla cery wrażliwej, alergicznej i suchej, natomiast ja posiadam cerę mieszaną. Opakowanie: plastikowe, przezroczyste przez które widać ile produktu ubyło. Szata graficzna jest również okej. Aplikacja jest ok, nic nie wylewa się za dużo ani za mało. Produkt ma pojemność 145 ml. Zapach: i tutaj jest zaskoczenie, ale produkt jest bezzapachowy i jak się okazało, ta opcja mi najbardziej odpowiada! Działanie tego produktu jest bardzo skuteczne, a zarazem delikatne. Super radzi sobie z makijażem i pozostawia miękką skórę, nawilżoną, ukojoną i nie podrażnia. Super oczyszcza. Wykonuję nim demakijaż twarzy, ust , oczu oraz dekoltu. Nie pozostawia tłustej ani lepkiej warstwy. Sprawdził się bez zarzutów, chętnie do niego wrócę!
  • 19 czerwca 2018 o 17:33
    "Normalny" płyn micelarny.
    Płyn zakupiony ponieważ była akurat na niego promocja. Jestem z niego zadowolona. Dobrze zmywa makijaż nie podrażniając przy okazji twarzy i nie powodując pieczenia oczu. Skóra jest oczyszczona, czysta. Zapach jest typowy dla płynów micelarnych. Nie uczula, nie podrażnia.
    Zalety:
    • Wydajny, nie uczula, nie podraznia.
  • 24 września 2017 o 12:34
    Pozytywna
    Jestem zaskoczona tą wodą micelarną. Po pierwsze, podstawowe zadanie spełnione: tusz do rzęs schodzi bez problemu, jest skuteczna. Przy tym zmywa delikatnie, nie podrażnia oczu, nie są one zaczerwienione po jej użyciu. Dokładnie jak napisał producent: "nie powoduje łzawienia oczu" - co jest dla mnie bardzo istotne, ponieważ po użyciu np. niektórych mleczek, cały wieczór potrafię mieć przekrwione oczy. A tutaj - żadnej reakcji, nawet przy samym zmywaniu :) Po użyciu również skóra nie ma czerwonych podrażnień, spojrzenie nabiera świeżości.
    Zalety:
    • nie podrażnia,
    • nadaje się do demakijażu oczu,
    • nie wygórowana cena.
    Wady:
    • jak każda woda micelarna, jest mało wydajna, chociaż muszę przyznać, że dozownik jest przemyślany i ogranicza ten efekt.
  • 6 września 2017 o 20:42
    Brawo Perfecta
    Jeden z lepszych miceli jakie używałam. Bez problemu zmywa pełny makijaż, świetnie radzi sobie z wodoodpornym tuszem, z eyelinerem. Usuwa wszystko bardzo szybko, bez zbędnego pocierania. Dodatkowo absolutnie nic nie podrażnia. Nie raz dostał mi się do oka i po prostu nic nie poczułam. Jest wydajny i bardzo tani. Śmiało mogę porównać go nawet z kilka razy droższą Biodermą. Brawo Perfecta, świetny produkt.
    Oosia
    22 sierpnia 2017 o 20:06
    MÓJ ULUBIONY
    Najlepszy płyn micelarny z jakim miałam dotychczas do czynienia! Plusy: - idealnie usuwa makijaż, - nie podrażnia, - ładnie pachnie, - wydajny, - nie wysusza, - przystępna cena, - duże opakowanie. Minusy: - brak! Jednak ostatnio zauważyłam, że zniknął z Rossmannowskich półek? Mam nadzieję, że producent go nie wycofa. :-)