Rossmann Styling Gel Wet Look Żel nadający włosom 'mokry' look

• 19 marca 2013 o 23:05
    Świetny
    Jako jeden z nielicznych produktów ten żel ogarnia moje włosy.Nakładam na wilgotne loki ,trochę ugniatam i fryzura świetnie się trzyma.Żel mimo ,że jest tani to można go smiało porównać do górno pułkowychproduktów ,bez rujnowania portfela bo kosztuje smieszne grosze.Mogę go używać 2/3 dni pod rząd i nie obciąża,nie tłuści włosów,mało tego idealnie podkreśla loki i daje mokry efekt.Mega wydajny Używam tego produktu od: tamtego roku Ilość zużytych opakowań: drugie w akcji:)
  • 26 października 2008 o 17:52
    the best of the best
    Mam bardzo niepodatne włosy na kręcenie,loki prostują mi się zazwyczaj po półgodzinie i nic na to nie pomagało,żadne pianki ani żele typu Taft czy Palmolive.Szukając czegoś w Rossmanie zwróciłam uwagę na śmiesznie niską cenę tego żelu,szczególnie w stosunku do pojemności.Kupiłam go na probę,mimo że koleżanka mi to odradzała,mówiąc,że Rossman to kiepska firma,a produkt o takiej cenie nie może być dobry.Dla mnie jest najlepszy :) Ułożone z jego pomocą loki czy gniecione fale trzymają się do następnego mycia,nawet bez lakieru,a włosy wcale nie są sklejone.Przy tym jest niezwykle wydajny,używam go średnio co 2 dni i dopiero niedawno skończyłam pierwsze opakowanie.Jedynym minusem jest niezbyt przyjemny zapach,ale kto wie,może producent kiedyś zdecyduje sie go zmienić.Zresztą wszystko jedno,i tak będę go używać,bo dla moich włosów nie ma lepszego preparatu :) Używam tego produktu od:prawie roku Ilość zużytych opakowań:1
    Chatul
    15 czerwca 2008 o 15:54
    całkiem przyjemny
    +delikatny, nie wysusza włosów +nie natłuszcza włosów +nie obciąża ich +tani +ładnie podkreśla loki Niestety, już po dokonaniu zakupu tego produktu, dowiedziałam się, że Rossmann testuje na zwierzętach. Dlatego już więcej tego żelu nie kupię. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
  • 27 maja 2008 o 21:52
    niezły
    Podstwową zaletą tego żelu jest to, że nie skleja włosów. Gdy są napuszone doprowadza je do porządku. Można dzięki niemu uformować ładne loki, chociaż nie będą one trwałe. I tak go lubię, bo jest naprawdę tani, nie obciąża włosów, nie skleja. Kojarzy mi się z taką wodną galaretką, ale jest naprawdę ok :) Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 5