Elancyl Vergetures, Concentré Vergetures (Koncentrat redukujący rozstępy - stara wersja)

• 7 listopada 2011 o 18:23
    ten kosmetyk jest NIC wart
    cała ciąże smarowałąm sumiennie uda i pośladki kremem tym kremem , brzuch ( według rad mojej mamusi )zwykla oliwką bambino a po porodzie ... na brzuchu ani śladu po ciąży za to uda i posladki po kremie ELANCYL zmasakrowane , rozstęp na rozstępie , ciało zwiotczałe , zero ujędrnienia :( Pozniej nie poddałam sie i jeszcze 3 miesiące używałam tego kremu w nadziei na efekty niestety sie nie doczekałam WYDAŁAM KUPE PIENIEDZY NA ZABIEG TYM KREMEM A WYSTARCZYŁO ZAUFAC ZWYKŁEJ OLIWCE :( Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: około 9 całych opakowań
  • 14 listopada 2010 o 11:43
    No nie wiem ....
    Jakiś czas temu zdecydowałam się na zakup tego koncentratu zrozpaczona wyglądem moich bioder. Mam spore rozstępy, niestety już w znakomitej większości białe, więc nieusuwalne. Liczyłam na to, że chociaż trochę zmniejszy się ich widoczność po tym koncentracie, poprawi struktura skóry. Smarowałam się Elancylem wytrwale, regularnie, aż do wykończenia całej tubki. Wmasowywałam, dopieszczałam. I cóż... nie zauważyłam szczególnych efektów. Spodziewam się, że jedno opakowanie to jednak za mało, musiałabym go stosować o wiele dłużej. Dlatego nie skreślam go, może sięgnę kolejny raz. Opakowanie całkiem ładne, wygodny aplikator, można aplikować bezpośrednio na każdy rozstęp, bo jest cieniutko zakończony. Wydajność ... ja go nie żałowałam, więc u mnie średnia. Zapach świeży, nie drażniący, konsystencja żelu, trochę się lepi. Używam tego produktu od: ... Ilość zużytych opakowań: jedno
    niewoda
    25 czerwca 2009 o 22:47
    super
    bardzo dobry, efekty widac juz po pierwszym opakowaniu. lekka konsystencja, przyjemnie sie rozprowadza. wyraznie poprawia napiecie skory, rozstepy sa mniej widoczne. niestety jak z kazdym tego typu kosmetyki, poprostu trzeba caly czas uzywac aby miec efekty. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3
  • 8 kwietnia 2009 o 18:16
    super
    Kończe już 1 opakowanie i powiem ze juz po tych kilku razach jaśnieją . Mam rozstepy na udach bo troszke przytylam po operacji z braku ruchu. Mam delikatna skóre i niestety niby tylko 5 kg a skórka sie rozeszla. Sa one ciemne wiec akurat nadaja sie na walke :) Uzywam go od miesiaca i jzu moge powiedziec ze sa o niebo jasniejsze. Kupuje za nieduze pieniadze z neta (mieszkam w UK), place 1/4 ceny i juz dzis zakupilam 2 kolejne opakowania. Jedyna wad to konsystencja i brudzi spodnie bo jest tłusty ale juz znalazlam sposób. Na poczatkowe stadium rozstępów napewno pomoże. Mi już pomogło !!!! Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
    annaqs
    23 października 2008 o 1:14
    Bdb
    Produkt bardzo dobry, tylko ja taka niesystematyczna :) Po ciąży był niezastąpiony, część świeżych małych rozstępów udało się zlikwidować (!!). Reszta rozjaśniona. Sukces rozleniwia, tak więc poprzestałam na jednej tubce, ale moim zdaniem działa. Używam tego produktu od:1,5 roku Ilość zużytych opakowań:1