Declaré Declaré, Hydro Balance, Hydroforce (Krem nawilżający)

• 18 listopada 2012 o 14:29
    cudowny
    Krem jest po prostu idealny. Mam skórę mieszaną, trochę tłusta, trochę suchą - krem nawilżył suche miejsca, przy czym nie spowodował żadnych problemów w strefie t - zero zaskórników, jakiegoś większego świecenia. Ma bardzo fajną konsystencję, luźną i "lekką", nie pozostawia uczucia tłustości jak wiele nawilżających kremów. Skóra wydaje się czysta, świeża, nawet bez podkładu wygląda promiennie. Ceny nie oceniam, bo dostałam ten produkt pod końca terminu ważności, co spowodowało moją hojność w stosowaniu [; I nie moge powiedzieć żeby wystarczył na długo, myślę że uporałam sie ze słoiczkiem 50 ml w jakieś 2, może 3 miesiące, używając dwa razy dziennie. Poza tym pachnie absolutnie cudownie, opakowanie jest bardzo ładne. Wad nie ma [; Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 x 50 ml
    natalab
    6 maja 2012 o 22:49
    NIESAMOWITY!
    Pierwsze opakowanie dostałam w prezencie. Wcześniej używałam kremów innych marek. Właśnie wtedy pierwszy raz spotkałam się z firmą Declare. Można powiedzieć, że była to miłość od pierwszego wejrzenia ;) Przechodząć to sedna: krem idealny. +ekspresowo nawilża skórę, +nie pozostawia plamek, +uczucie świeżości pozostaje na dłuuugo, +stosuję i na dzień i na noc, +wydajny(jedno opakowanie starcza na ok 5-6 miesięcy regularnego stosowania) +ładny i przyjemny zapach +świetnie nadaje się jako baza pod makijaż +estetyczny i poręczny słoiczek Cena nie jest wygórowana. Nie należy oczywiście do najniższych, ale pokrywa się z jakością produktu ;) Używam również pudru oczyszczającego, maseczki oraz balsamu do ciała. Zdecydowanie polecam! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 3 słoiczki
    pawlola
    29 stycznia 2007 o 18:06
    jeden z najlepszych
    krem ma aksamitną konsystencję, wchłania sie natychmiast, dając wspałanie odczucie nawilżenia i odświeżenia skóry. Czy zapobiega przedwczesnemu starzeniu, trudno powiedzieć, myslę że szczerze to bym powiedziała za 10 lat i używając tylko tego produktu, ale sądze że tak skóra po aplikacji i wiele godzin po jest gładka, wypoczęta. :-) Krem wspaniale i delikatnie pachnie. Używam tego produktu od:3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:kończę 1 słoiczek