Ermenegildo Zegna Essenza di Zegna

• 14 października 2012 o 9:14
    Kupię go jeszcze raz
    Bardzo ładny zapach choć na początku może wydawać się ciut za ostry. Do użytku prawie przez cały rok z wyjątkiem bardzo wysokich temperatur latem. za: ładny zapach po ok 0,5 godzinie dość dobra trwałość ładny flakon Przeciw: w ciągu 0,5 godziny od psiknięcia zapach może wydawać się ciut za ostry nie na wysokie temperatury latem Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: prawie całe
  • 15 marca 2009 o 23:30
    Esencja Zegny.Esencja męskości
    Mój faworyt. Zapach niesamowicie męski, wielowymiarowy, głęboki. Nuta głowy z czasem przechodzi w niezwykle tajemnicze rejony, które wprawiają w niesamowity nastrój. Zapach używam z reguły na specjalne okazje, bo jednak jego woń, która mnie otacza wymaga niezwykłej okazji. Flakon ładny, oryginalny, jednakże 100 ml staje sie trochę nieporęczny w dłoni. Zdecydowanie lepiej leży 50 ml. Używam tego produktu od: październik 2007 Ilość zużytych opakowań: 1 (50 ml), w trakcie drugiego (100 ml)
    mic
    23 lipca 2008 o 21:45
    Dziwny i niespójny.
    Dla mnie osobiscie dość dziwny zapach: i pikantny, i jakiś wodny, mokry, i mocny, i pozbawiony stanowczej bazy. W sumie przeszkadza mi to w tym zapachu, że nie wiem, jaki jest, a więc, kiedy go używać. Ale ogólnie - na plus. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1
  • 10 maja 2008 o 22:17
    interesujące
    Podobają mi się.. są lekkie.. wręcz zwiewne, subtelne i delikatne. Zapach nie jest nachalny, narzucający sie. Ładnie rozwijają sie na skórze. Mężczyzna używający tych perfum z pewnością nie umknie mej uwadze :) Używam tego produktu od: testy Ilość zużytych opakowań: testy
    Laurann
    2 listopada 2007 o 12:32
    zawrócił mi w głowie
    oj zawrócił. męskie zapachy dzielą się dla mnie na : 1.odrzucające - czyli wszystkie świeżuchy (typu sportowego)oraz zapachy dla hmmmm starszych panów (ostre i drażniące ) 2.pociagające i erotyczne (ze słodką nutą)- zegna stanowczo nalezy do drugiej kategorii. działa na mnie bardzo pozytywnie. idealny do noszenia na codzień. Używam tego produktu od: nie używam Ilość zużytych opakowań: 1