Calvin Klein Eternity Summer 2006 EDP

thabaka
    23 października 2009 o 14:30
    odświeżacz powietrza
    Zapach z kategorii - cytrusowe odświeżacze do łazienek. Ostro o nim piszę, ale jest to kolejna masówka Calvina. Zapach tuzinkowy, nietrwały, przypominający tanie zapachy typu adidas. W pierwszych minutach po spryskaniu nadgarstka ma się wrażenie, że cytrynowy jad przegryzie się przez skórę. Potem zapach zielenieje, ale nie nabiera charakteru. Woń jest płaska i na szczęście szybko przemija. Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:próbka 2 ml
    meritka
    22 października 2009 o 20:42
    rewelacja
    Na zdjęciu powyżej jest właśnie ten zapach, który najbardziej mi się podoba spośród różnych edycji Eternity Summer. Jest to mianowicie zapach z 2006 roku. Rewelacja!! Piękny, świeży, TRWAŁY zapach. Polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2
  • 24 września 2009 o 14:32
    nietrwały
    Zapach jest bardzo ładny i nawet można używać go śmiało nie tylko latem ,fajnie się rozwija na skórze ale.....jest nietrwały dla mnie to ogromny minus Kupiłam go w dobrej cenie ale i tak przepłaciłam. Używam tego produktu od:6 m-cy Ilość zużytych opakowań:0.3
    skapla
    9 lipca 2009 o 22:57
    wiosenny ogródek
    Jestem oczarowana tymi perfumami. Drogie butelki kupuję zwykle na lotniskach, więc mam niewiele czasu na zastanawianie się. Czasami popełniam błąd, ale w tym przypadku jestem bardzo zadowolona z wyboru :D Zapach jest niesamowicie świeży i łagodny, absolutnie nie duszący. Na początku wydawało mi się, że będzie cytrusowy, potem poczułam konwalię i tak już zostało. Skóra pachnie jak majowy ogródek przy drewnianej chatce. Typowo wiosenno-letni zapach, który niestety ulatnia się nie jak EDP tylko jak EDT; trwałość to max. 4 h; nie utrzymuje się na ubraniach. Zadaje się, że szybko go skończę ;) Nigdy nie kupuję drogich perfum ponownie. Jest tyle pięknych zapachów, a kobieta zmienną jest... ^^) Dodam jeszcze, że przy okazji zapiłam wersję męską dla męża i również jest zachwycony! Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1
    relika
    5 grudnia 2008 o 0:39
    nie nie
    nie dla mnie ja czuje tylko konwalie nic więcej chociaż to moje ulubione kwiaty prztworzony w jakichkolwiek produktach ten zapach powoduje u mnie ból brzucha jest taki duszący i wogóle nie dla mnie na szczescie nie kupiłam go tylko podkradałam w biedzie mamie która je dostała w prezencie Używam tego produktu od: czasu do czasu od roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1