Perfecta ExtraSlim, Serum - koncentrat wyszczuplający do szybkiej redukcji rozstępów (stara wersja)

Dinulka
    2 lipca 2012 o 21:32
    kiepski
    Używałam dawno temu na rozstępy na... kolanach :D niestety nic kompletnie nie pomógł, do tego to nieznośne uczucie chłodu... Wręcz przejmujące zimno! Konsystencja mocno wodnista. Generalnie jestem na nie. Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 prawie
  • 21 maja 2012 o 12:54
    smarować często.
    Laski, jak czytam, ze zużyliście jedno opakowanie przez rok, to nie dziwne, ze nie działa! Dwa razy dziennie, dokładnie smarować i będzie działać. Na mnie działa. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 24 września 2011 o 8:32
    Nic specjalnego
    Kupiłam ten produkt, gdyż nie kosztował zbyt wiele. Co do jego działania, to raczej nie zauważyłam spektakularnych efektów. Rozstępy raczej się nie rozjaśniły, jeśli już to prawie niezauważalnie. Kosmetyk dobrze napinał i ujędrniał skórę, po jego zastosowaniu była ona gładka i przyjemna w dotyku. Przeszkadzał mi trochę efekt chłodzenia, szczególnie zimą, używanie tego balsamu nie było przyjemne. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
    klandia
    23 września 2011 o 23:00
    Może być
    Powiem tak, stała sobie buteleczka dość długo w mojej szafce łazienkowej, aż postanowiłam spróbować tego balsamiku: +tani +wg mnie uczucie chłodu jest naprawdę super +skóra staje się jedrniejsza w dotyku i jakby te rozstępy były nieco spłycone (wiadomo przecież, że żaden balsam nie usunie rozstępów, nie ma się co łudzić) - dość lejąca się konsystencja - fatalny skład Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 opak.
  • 11 lipca 2011 o 14:01
    zuzycie do konca opakowania bylo meczarnia
    kupilam go spory czas temu, ale robie porzadek z moimi zapasami wiec i na niego jest kolej. pamietam ze byl tani - wiec sie ciesze ze nie stracilam za duzo pieniedzy w bloto. minusy: - zapach, niby eukaliptusowy, niby mietowy , tak bardzo mi nie odpowiada ze zuzycie do konca opakowania bylo meczarnia - dla mnie za mocny efekt chlodzenia. jest mi cholernie zimno podczas upalow po nim. i to nie jest takie przyjemne ochlodzenie, po prostu w tym momencie masz ochote sie ubrac w golf. efekt utrzymuje sie okolo godziny. - nie zauwazylam zadnego dzialania, ani na rozstepy, ani na jedrnosc. - malo wydajny plusow zadnych nie zauwazylam.. Używam tego produktu od: niecaly miesiac Ilość zużytych opakowań: na szczescie jedno