Bielenda Kawior i Trufle, Good Night Skin - Doskonały krem na noc 35+

• 17 września 2013 o 22:31
    Kawiorowe wspomnienie
    Miałem przyjemnośc stosowac ten krem w okresie jesiennym na noc, jako regeneracja skóry po zabiegu mikrodermabracji, oraz po złuszczaniu ziołami. Jest głęboko odżywczy, chodz po aplikacji moze dawac uczucie cięzkosci skóry. Rano jednak nie odnotowałem, reakcji alergicznej, wysypki, ani niczego co by zdyskwalifikowało go jako preparat regenerujący,chociaz w składzie można byloby się przyczepić. Przeciwzmarszkowo działa,wypełniajac wizualnie lekkie mimiczne zmarszczki, ale tylko wtedy gdy się go stosuje z cała serią oraz stale. Zapach kawiorowy cięzki. Nie każdy może preferować. Kojaży mi się z ziemią i kosmetykami z salonu. W ramach odskoczni od pielgnacji można zastosowac, jednak wierny mu nie pozostanę. 50g kremu stosowalem dwa miesiące nie załujac sobie na twarz i szyję. Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 2 razy do roku kuracja wiosną i jesienią
  • 10 grudnia 2010 o 10:57
    Nic nie robi , a nawet nakładanie nie daje przyjemności
    Kiedyś kupiłam i to jeszcze z innymi produkacmi tej serii. Zawiodłam sie. Nie robi nic ten krem z moją twarzą. Czasem sa kremy "nic nierobiące" ale aplikacja ich jest przyjemna, tego zdecydowanie NIE. Zalety: -nie uczula -nie podraznia -tani Wady: -nie robi dokładnie nic z twarzą Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie i to wymęczone
  • 31 sierpnia 2010 o 13:26
    Może być
    Wyjątkowo lekki krem na noc. Mogłabym go używać nawet na dzień - i to przy cerze mieszanej. Konsystencję ma gęstą, maślaną, ale po nałożeniu... jakby go nie było. Wchłania się do matu, nie jest tłusty ani szczególnie odżywczy. Wersja na dzień wydaje mi się trochę bogatsza. Nawilża, wygładza i to chyba wszystko. Mam raczej bezproblemową cerę, więc jeszcze ujdzie, ale dla cery 30+ może okazać się niewystarczający. Zapach kremu jest brzydki i wyjątkowo natrętny. Niestety uprzykrza stosowanie. Nad opakowaniem nie będę się pastwić, poprzedniczki napisały już wszystko. Wydajny, starcza na dłużej niż wersja dzienna, miałam go ze 3 m-ce. Używam tego produktu od: jakiś czas temu przez 3 m-ce, może dłużej Ilość zużytych opakowań: 1
    bacykow
    6 kwietnia 2010 o 16:47
    tanie mięso psy jedzą!!!
    Skusiłam się na zakup tego produktu po usłyszeniu kilku pozytywnych opinii na jego temat.No i sam fakt,że kawior,że trufle-taki luksus niby.Więc dałam się oczarować obietnicom producenta i namiętnie kładłam go na swe lico spodziewając się cudów.A tu zamiast cudów-mnóstwo zaskórników.Krem do tego stopnia zapchał mi pory że długo (ponad miesiąc) po jego odstawieniu jeszcze leczyłam skórę buzi.Nie polecam-według mnie jest to zwykły krem słabo nawilżający,ładny zapach,wchłania się w miarę szybko.Po nałożeniu skóra jest matowa ale już po godzinie miałam rozszerzone pory i świeciłam się jak psu jajca.Co ja mam z tymi psami dziś?W każdym razie pieniądze wyrzucone w błoto. Używam tego produktu od:2miesiące Ilość zużytych opakowań:1
  • 9 lutego 2010 o 14:15
    naprawdę dobry
    Uważam go za naprawdę dobry. No i tani. Minusów wg mnie nie ma żadnych jak na krem na tą cenę:) Plusy: - bardzo dobrze się wchłania - nawilża - odżywia - absolutnie nie wysusza - ładnie pachnie Jestem z niego bardzo zadowolona. Wcześniej używałam kremów z wyższej półki i uważam, że ten krem im dorównuje. Mam cerę mieszaną, 37 lat:) Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1, właśnie zaczęłam drugie