Goldwell Styling Straight, Flat Marvel (Balsam wygładzający) ( stara wersja )

• 19 sierpnia 2014 o 9:27
    czy to do czegoś służy?- nic nie robi!
    Ciężko napisać mi plusy i minusy tego produktu ponieważ nie zauważyłam, żeby robił cokolwiek z włosami, o ujażmianiu, utrzymaniu gładkich i prostych włosów nie ma mowy. Cudem powstrzymywałam sie żeby nie wyrzucić go do kosza i zużyć na "co dzień". Żadnej termoochrony, w większej ilości jedynie obciążą włosy. Zdecydowanie nie polecam! Używam tego produktu od: 6 msc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 18 kwietnia 2014 o 19:57
    malinki
    bardzo lubię ten balsam. Używam go, żeby ochronić włosy przed wysoką temperaturą prostownicy. Włosy są sypkie, miękkie, odżywione. Ma przyjemny zapach, przypomina maliny. Wygodny dozownik w postaci pompki. Minusem jest stosunkowo mała pojemność (w porównaniu do innych tego typu produktów fryzjerskich). Nie używałam go bez stosowania prostownicy, więc nie wiem jak się zachowuje bez stylizacji na gorąco. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    Hiyori
    9 marca 2014 o 23:35
    Na nie
    Przede wszystkim to nie daje żadnego efektu nie licząc jakieś termoochrony. Do użycia tylko z olejkiem. Po zastosowaniu włosy następnego dnia (a raczej jeszcze tego samego kilka godz później) są koszmarne- koniecznie trzeba umyć, tracą cały blask, stają się paskudnie matowe. Ogólnie nie polecam. Używam tego produktu od: od listopada 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 1 listopada 2013 o 22:26
    Super Produkt do lokow i do prostownicy
    Mialam kiedys dlugie wlosy ktore zawsze sie puszyly, lokowaly, wywijaly i do tego byly i sa Grube , kupilam Ten Produkt u fryzjera, nakladalam jedna pompke na wilgotne wlosy i Trochäen zgniatalam Loki rekoma a Potem suszylam dyfuzorem, Moje wlosy byly Gladkie, blyszczace a loki piekne i sprezyste, teraz mam wlosy Sciete na boba i je prostuje prostownica, uzywane tego Samego flat Marwel tylko polowe Mniej, na wilgotne wlosy, susze suszarka z jonizacja braun satin care 7 , Potem nakladalam kropelke olejku Wella Professional i prostownica przeciagam doslownie pary razy i gotowe :-))) fryzurka piekne i trzyma sie 3 Dni, a na koniec psikam lackierem loreal zlotym. Dziewczyny Ten kosmetyk nie obciaza!!! Nie nalezy go Po prostu zbyt duzo nalozyc, na dlugie wlosy jedna pompka, na boba Pol pompki. Starcza na Pol roku przy czestym myciu wlosow Używam tego produktu od: Paru lat Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania
    epinka
    10 maja 2013 o 18:44
    NIESTETY NIE
    Miałam bardzo puszące się włosy. Ten fluid zdziałał cuda u fryzjera, ale niestety nie w domowych warunkach. Nie ujarzmiał moich włosów, nadawał im niepożądanej objętości, nie nawilżał, włosy były matowe, suche i bezkształtne. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 x 30 ml