Rimmel Stronger With Lycra Odżywka wzmacniająca

• 1 października 2016 o 21:43
    Bardzo dobra.
    Nie miałam chyba lepszej odżywki,nawet lepszej firmy za większe pieniądze. Tutaj, juz po pierwszej aplikacji płytka paznokcia jest mocno utwardzona,a z biegiem czasu staje się coraz lepszej kondycji. Produkt wart uwagi :)
  • 4 sierpnia 2013 o 21:29
    moze byc
    Produkt zakupilam dzieki pozytywnym recenzjom. Nie moge oprzec sie wrazeniu,ze jest przecietny. Owszem, paznokcie mi sie nie lamia, ale to tez zasluga mojej diety i olejku wzmacniajacego, kremow do rak.. Nie uzywajac go regularnie sa w dosc dobrej kondycji. Po nalozeniu jest lekko bezbarwny polysk, ale to nic az tak szlachetnego jak po zlotej Sally Hansen. Produkt dosc szybko schnie i mozna niedlugo nakladac lakier. Nie zauwazylam,zeby wplywal znaczaca na jego trwalosc. Ogolnie mozna kupic od biedy. Moim zdaniem zlota sally Hansen byl hitem, bi nie tylko zostawiala mega blysk na paznokciach ale rowniez wybielala szybko rosnace po niej paznokcie! Po niej ta pozycja od Rimmel to takie male westchnienie... Sprobowac mozna, chocby od biedy ale wiekszych efektow nie zauwazylam. Używam tego produktu od: kwietnia z przerwami Ilość zużytych opakowań: 60% 1-szego opakowania
    Atopowa
    3 czerwca 2013 o 22:42
    Lubię go!
    Po kupieniu tej odżywki byłam niezbyt przekonana o tym, że będzie działała ale okazało się "nie oceniaj książki po okładce". Jestem w dużym szoku i uważam ją za prawie perfekcyjną. + wzmacja paznokcie + utwardza je i odżywia + paznokcie przestają się łamać - przy regularnym stosowaniu nie wystarcza na długo - szybko się ściera/odpryskuje Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno opakowanie 12 ml
  • 2 lutego 2013 o 1:21
    Kocham go
    + działa (paznokcie są mocniejsze, nie łamią się i nie rozdwajają) + szybko schnie + jest wielozadaniowy (baza, top, odżywka) + wydajny + wygodny pędzelek + fajne drobinki + naturalny kolor Dzięki niej pierwszy raz w życiu mam długie paznokcie :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    sysa09
    20 grudnia 2012 o 18:49
    Bardzo dobry produkt :)
    Moja odżywka została zakupiona w Niemczech, więc ma troszkę inne opakowanie :) \\nBardzo pomogła mi zadbać o moje paznokcie, jestem zadowolona :) \\n \\n+kosmetyku: \\n-wydajność \\n-paznokcie są mega twarde, moim przywróciła zdrowy wygląd, mimo wielu prób i używania innych środków, które niestety zawiodły \\n-świetna odżywka, idealna również jako baza, lakier na pazurkach trzyma się o wiele dłużej \\n-ładne drobinki, połysk \\n-poręczny pędzelek \\n \\nJako lakier nawierzchniowy nie próbowałam, a słyszałam, ze tez można, mnie się to nie widzi, ze względu na różowawy kolorek. \\nJa minusów nie zauważyłam, ale jej dostępność jest dla mnie dużym problemem, niestety. \\nMogę polecić :)