Bielenda Sunny Skin, Brązujące masło kakaowe do ciała

• 28 września 2010 o 12:54
    Coś strasznego
    Wg mnie ten produkt nie nadaje się wogóle do użytku. Po pierwsze, ma bardzo nieprzyjemny cierpko-kwaskowaty zapach charakterystyczny dla wyciągu z orzechów. Nie jest to typowy zapach samoopalacza, ale działa równie odstreczająco. Co gorsza zapach intensyfikuje sie z czasem i po kilku godzinach nie mogłam w ytrzymac sama ze sobą. Dla przykładu balsam orzechowy brazujący firmy Ava ma podobny zapach, jednak ledwo wyczuwalny. - Efekt opalenizny prawie żadny, ledwo zauważalny. - Masło nie wchłania się w skórę. Pozostawia lepką i błyszczącą powłokę na skórze, obrzydliwie to wygląda. Przed nałozeniem ubrania musiałam wytrzeć skórę ręcznikiem papierowym. Dla mnie ten produkt jest tragiczny. Używam tego produktu od:wiosną i latem 2010r. Ilość zużytych opakowań: 1
  • 29 marca 2010 o 22:06
    Niestety...
    W mojej opinii masło brązujące ma przede wszystkim brązowić skórę, a po opisie tego spodziewałam się, że będzie nadawał ładnego, złocistego kolorku. Takiego sunny ;) Niestety... nic z tych rzeczy, ponieważ to masło nie robi absolutnie nic w tym kierunku :// Mam na prawdę jasną karnację, na której zawsze dobrze widać brązowienie już po jednym użyciu- tutaj, bez efektów. Fakt, że masło dobrze nawilża, dosyć ładnie pachnie, nie ma typowo samoopalaczowego zapachu po zastosowaniu, ale co z tego, skoro ja chcę mieć opaleniznę, nawet delikatną, a tu jej kompletnie nie uświadczysz :/ Kupiłam to masło dla konkretnego efektu. Ech. Już więcej nie zagości w mojej łazience, bo jest bezużyteczne. Zdecydowanie bardziej wolę masło orzechowe Bielendy- opalenizna ładna, chociaż bardziej śmierdzi samoopalaczem po pewnym czasie. Ale dla efektu warto ;) Poza tym to masło jest tragicznie niewydajne, skończyło się po paru użyciach, jakby wyparowało ;P Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1
    lemonnn
    8 kwietnia 2009 o 18:24
    Świetny< chociaż nie brązuje
    Uwielbiam to masło, szkoda, że ma tak niskie oceny, bo naprawdę jest to świetny kosmetyk. + wspaniały, powalający zapach, takiego właśnie zawsze szukam + dobrze nawilża, skóra jest gładka jak aksamit + delikatnie pozłaca skórę - faktycznie za mało brązujeUżywam tego produktu od:2 mies. Ilość zużytych opakowań:1
  • 26 grudnia 2008 o 13:00
    super zapach
    Wspaniały zapach, kakaowy, słodki. Wydajny, kremowa konsystencja. Świetnie sie wchłania. Jedyny minus to taki, iz słabo brązuje, ale przy codziennym stosowaniu widać efekty, naprawdę. Bardzo dobrze natłuszcza, skóra nie jest wysuszona jak po niektórych twego typu kosmetykach. Używam tego produktu od:kilku m-cy Ilość zużytych opakowań:2
  • 15 września 2008 o 19:26
    Pielęgnuje i poprawia koloryt
    Kosmetyk ma aksamitną, niezbyt zbitą konsystencję (to bardziej krem niż masło) i apetyczny kolorek, niczym cafe latte. Dość szybko się wchłania, dobrze nawilża i nieco natłuszcza skórę. Jego zapach nie jest kakaowy, raczej orzechowy z goryczką charakterystyczną dla orzecha włoskiego. Z pewnością nie każdemu ta woń przypadnie do gustu, a zwłaszcza osobom, które przywykły do kosmetycznych słodziaków. Dla mnie ok - kojarzy mi się z moim ulubionym jogurtem orzechowym. Śmierdzi? No bez przesady... :-/ W ogóle nie czuć smrodku typowego dla większości kosmetyków brązujących. Owszem, delikatnie i równomiernie brązuje, ale tylko wtedy, gdy jest używane regularnie. Jeżeli ktoś użył masełka raz (i to małej próbki) to nie dziwię się, że nie zadziałało. Efekty widać po ok. 2 tygodniach stosowania. Skóra jest gładziutka, jakby delikatnie muśnięta słońcem, po prostu wygląda zdrowo. Dla bezproblemowej i mało wymagającej skóry, takiej jak moja, naprawdę świetny kosmetyk, jednak na szybki efekt i opaleniznę jak po solarium raczej nie ma co liczyć. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie