Oriflame Beauty, Lash Booster (Odżywka do rzęs) (nowa wersja)

• 14 lipca 2017 o 23:08
    rewelacja
    Po tuszu z Avonu masowo zaczęły mi wypadać rzęsy... To jest produkt, który je uratował! Przy regularnym stosowaniu rano i wieczorem, po 3 tygodniach rzęsy przestały wypadać. Jedynym minusem jest to, że szczoteczka się brudzi. Produkt jest bardzo wydajny, mam go od maja, stosując dwa razy dziennie odżywki nie ubyło nawet połowę, starczył mi na ponad pół roku.
    Zalety:
    • działanie, wydajność, niska cena
    Wady:
    • brudząca się szczoteczka
    U konsultantki
    krokuch
    2 kwietnia 2017 o 11:06
    NIE
    Odżywka, która nie jest odżywką. Więcej w niej wypełniaczy składu niż substancji odżywczych. Gdybym poznała skład wcześniej, pewnie w ogóle bym jej nie kupiła. Nie robi nic, co powinna robić odżywka. Jak dla mnie to bubel.
  • 7 listopada 2016 o 11:46
    Nie pomogła mi
    Zalety: - bardzo wygodna szczoteczka, która dobrze rozdziela rzęsy - formuła nie powoduje alergii - nawilża rzęsy Wady: - nie pomaga odżywić rzęs, nie wzmacnia ich i nie stymuluje ich wzrostu
    U konsultantki
  • 10 listopada 2014 o 16:30
    niezbyt przyjemna odżywka
    Bardzo prosty - na moich zdrowych, niewypadających rzęsach nie zrobiła zupełnie nic, więc zwyczajne wady, które można wybaczyć przy jakichkolwiek efektach, u mnie sprawiają tylko, że nigdy więcej jej nie kupię. + fajna jasna elastyczna szczoteczka - tak jak napisałam wcześniej brak jakichkolwiek efektów odżywienia (no w końcu odżywka), nawilżenia, wzmocnienia - wydłużała moje rzęsy o milimetrowy efekt białej końcówki rzęsy, co było o tyle irytujące, iż "zsypywała się" gdy chciałam wykorzystać ją jako bazę pod tusz do rzęs - 20 zł to zdecydowanie za dużo jak na produkt, który nic nie robi Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 września 2014 o 15:36
    Zbędny gadżet
    Minusy: -nie ma efektów, rzęsy wypadają dalej -cena w porównaniu do nicnierobienia -trochę skleja Plusy: +bardziej elastyczne rzęsy, nakładana przed makijażem ułatwia malowanie tuszem Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe