Ziaja Plantica, Szampon Pszenica

Asia19x
    14 września 2010 o 15:15
    Najlepszy!
    Kupiłam go pierwszty raz około m/c temu, w promocji za 3,80. Nie próbowałam wcześniej tych szamponów, więc byłam ciekawa. Okazało się, że szampon jest świetny! Dotąd używałam zazwyczaj ziołowych Barwy. Szampon doskonale nawilża włosy, nie podrażnia, nie powoduje swędzenia, łupieżu itp. Włosy są miekkie, bardzo fajnie się pieni, jest dość wydajny, zawsze dwa razy myje włosy, bo są długie i gęste. Poza tym doskonale zmywa oleje, nawet z rycyną radzi sobie świetnie! Plus za niską cenę i za to, że jest łatwo dostępny. Kupiłam też z tej samej serii tylko z czarnej rzepy, by myć na zmianę, aby nie przyzwyczaić włosów do jednego szamponu :) Ogółem - szampon godny polecenia. Bardzo lubię kosmetyki tej firmy, na pewno jeszcze nie raz go kupię. Używam tego produktu od: m/c Ilość zużytych opakowań:zaczęłam drugie
    Reavela
    28 lipca 2010 o 8:53
    Nie dla mnie
    Byłam bardzo pozytywnie nastawiona do tego produktu (po użyciu fenomenalnej odżywki), ale niestety przeliczyłam się. + rzadka konsystencja = dobry skład, mało silikonów, ktore dla mnie są okropne + nie podrażnia skóry głowy + myje + opakowanie, ładne, estetyczne - na pewno nie nawilża - zapach, jest bardzo słodki, odpychający - zwiększa objętość włosów... robiąc siano. - włosy są szorstkie - nie błyszczą się Ogólnie to ten szampon tylko myje za te 8 złotych, nie robi nic więcej... może dla normalnych, idealnych włosów będzie dobry, chociaż też bym wątpiła. :) Używam tego produktu od: kilku miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 30 czerwca 2010 o 22:51
    średniaczek
    Miałam całkiem niedawno ten szampon, ziaję lubię, ale kosmetyki do włosów im nie wychodzą moim zdaniem. Szampon plątał mi trochę włosy, było sianko. Do tego dość niewydajny. Na plus tani (4zł), ładny zapach, nie podrażnił skóry głowy. Jednak do suchych włosów nie za bardzo polecam, nie wrócę do niego. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    renaa3
    6 maja 2010 o 20:04
    świetny!
    Genialny szampon, włosy są miękkie, lśniące, dobrze nawilżone, w połączeniu z odżywką z tej serii jest naprawdę idealny, włosy bezproblemowo się rozczesują. Plus za łagodny zapach i niską cenę. Jedyny minus za wydajność - dość szybko skończyłam całe opakowanie (myję włosy codziennie) Używam tego produktu od: ok 3 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    nynka87
    10 lipca 2009 o 14:41
    słaby
    nawilża?? moje włosy przesuszał... moja mama która również go używała mówiła że jest niedobry... moje włosy nie są mocno zniszczone ale on tylko pogorszył ich stan, bez użycia odżywki były okropne... plusem jest to że nie obciąża ale dla mnie to za mało... Używam tego produktu od:4 m-ce temu Ilość zużytych opakowań:1