Tutti Frutti Masło do ciała `Karmel i cynamon` (stara wersja)

Stara wersja produktu

concha
    26 stycznia 2016 o 20:18
    Cynamon i jeszcze raz cynamon.
    Dostałam w prezencie i był to miły prezent. Sama bym sobie chyba nie kupiła. Bardzo słodki zapach gdzie karmel został zdominowany przez cynamon. Jeśli ktoś cynamon kocha pokocha i te masło, jeśli nie lubi biada temu kto w pobliżu jego nosa się tym wysmaruje:) Zapach intensywny i dość długo utrzymujący się na skórze. Zdecydowanie na zimę nie lato. Białe trufle pogrzmiewają z reklamy aczkolwiek nie wiem jaki jest zapach wspomnianych. Same właściwości masła na poziomie nie odbiegającym od normy. Używam tego produktu od: 2/3lata temu używałam Ilość zużytych opakowań: pełne opakowanie
  • 13 czerwca 2015 o 14:53
    Bardzo fajne
    Masło to raczej kupuje ze względu na cudny zapach niż jakieś niezwykłe właściwości pielęgnacyjne.Nawilżenie /odżywienie jakie daje określiłabym raczej jako poprawne. Jednak zapach jest po prostu baśniowy + długo się utrzymuje :D cena jest wg mnie też w miarę...ogólnie rzecz biorąc polecam :D Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: w trakcie czwartego
  • 23 listopada 2014 o 11:35
    NIEZIEMSKIE!!!
    Uwielbiam! Zapach jest niebiański! Bardzo bardzo słodki. Tak jak lubię. Utrzymuje się bardzo długo na ciele i jest dość intensywny , więc czuć go wszędzie dookoła. Przykuwa uwagę innych.. :) Trzeba uważać ,żeby nie przesadzić z ilością, bo może okazać się duszacy. +nawilża +ślicznie pachnie +starcza na długo +cena jest do przyjęcia, a nawet nie za wysoka jak na tak świetne masło do ciała +zapach długo się utrzymuje -może okazać się zapach duszacy i męczący przez swoją intensywna słodycz Używam tego produktu od: dwa lata temu Ilość zużytych opakowań: jedno
    Tusio
    22 lipca 2014 o 21:22
    Ja mu nie dałam rady...
    Ponownie zamieszczam recenzję tego kosmetyku - mam nadzieję, iż nie zostanie ona usunięta. Skusiłam się na masło farmony ze względu na zachwalany przez niemal wszystkie wizażanki zapach i konsystencję. Zaletą kosmetyku jest niewątpliwie duża pojemność oraz wygodne opakowanie, z którego można wyskrobać do końca kosmetyk. Niestety, to, co inne oceniające wychwalają pod niebiosa, dla mnie jest czymś zupełnie niestrawnym... Pomimo sympatii dla ciepłych, ciężkich i korzennych aromatów, zapach masła okazał się dla mnie torturą - miałam wrażenie, że czego nie dotknę, zamieni się w cynamon. Nawet nałożone na nogi, po pewnym czasie budziło mdłości. Wydałam w dobre ręce - koleżanka bardzo chwaliła. Szkoda, bo właściwości nawilżające zupełnie zadowalające. Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
    Aske
    5 kwietnia 2014 o 15:25
    Słodycz dla ciała
    Choć fanką ani słodkich zapachów, ani tym bardziej słodyczy nie jestem, ten kosmetyk urzekł mnie od razu. Kupiłam go przez znajomą, która zniewalała swoim piernikowo-korzennym zapachem, aż siedząc obok niej chciało ją się schrupać! ;) Od tej pory moje ciało i ubrania pachną jak pobliska cukiernia :) Ta słodycz nie każdemu może przypaść do gustu, bo zapach jest dość intensywny i baardzo słodki. Dla mnie na razie sprawdza się idealnie, choć pewnie prędzej czy później mi się znudzi - ale ze mną już tak bywa ;) Do zdecydowanych plusów należą: - Zapach oczywiście, choć to bardzo subiektywna ocena. - Masło shea w składzie - Właściwości pielęgnacyjne - skóra po wsmarowaniu jest miękka i gładka w dotyku, sprawia wrażenie zdrowej i nawilżonej - Poręczne opakowanie - Dobra cena - Dostępność - Przyjemna konsystencja masełka przy stosowaniu Czy minusy są? Tylko jeśli komuś nie odpowiada zbyt przytłaczający zapach :) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego