Veet Krem przeciw wrastaniu włosków

• 14 stycznia 2014 o 22:46
    Krem nie przynosi oczekiwanego rezultatu, nie polecam.
    Kupiłam ten krem po przeczytaniu tutaj pozytywnych recenzji, niestety bardzo się zawiodłam. Po używaniu tego kremu nie zauważyłam żadnej poprawy z wrastającymi włoskami czy podrażeniami po depilacji. Krem strasznie piecze po aplikacji i ma nieprzyjemny zapach. Minusem również dla mnie jest zbyt wygórowana cena. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: Połowa pierwszego opakowania
  • 16 lutego 2013 o 13:12
    bardzo pamaga
    jakos nigdy nie mialam specjalnych problemow z wrastajacymi wloskami pod pachami, czy na nogach, ale bikini to jest jakas tragedia - swedzi, piecze, krostki wyskakuja. moze to kwestia roznych sposobow depilacji, nie wiem. w każdym razie do senda: krem robi swoje, przy aplikacji na dopiero co depilowana skore faktycznie piecze niemilosiernie, ale to uczucie zaraz przechodzi. od kiedy go uzywam zapomnialam juz jak wygladaja te potworne krostki. fakt, zawsze kilka wloskow zostanie sobie pod skora i tam sobie beda radosnie rosnac dalej dopoki ich czyms nie wydlubie, ale to razej wina coraz slabszych wloskow niz kremu, ktory glownie ma zapobiegac zaczerwienieniu i piekielnemu pieczeniu. podsumowujac: + w moim przypadku baaaardzo wydajny, dlatego ze uzywam tylko do bikini, jedno opakowanie starcza mi spokojnie na pare miesiecy + nawilza i wygladza skore +zapobiega powstawaniu krostek spowodowanych wrastajacymi wloskami + łagodzi podraznienia (jak juz przestanie szczypac) + zapobiega swedzeniu kiedy wloski odrastaja - cena, aczkolwiek raz na pare miesiecy mozna tyle wydac - dostepnosc (nie mam pojecia gdzie go jeszcze mozna kupic poza zagranica) - strasznie piecze po zastosowaniu zaraz po depilacji - trzeba naprawde, systematycznie go uzywac zeby dzialal, najlepiej 2x dziennie Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: cztery
    JoAnWDZ
    4 czerwca 2011 o 22:54
    Mój wybawiciel
    Stosuję w okolicy bikini i pod pachami. Szczypie strasznie, cieżko wytrzymać, po krótkim czasie przechodzi. Ale bez niego ani rusz. Nie łagodzi podrażnień ale naprawde zapobiega wrastaniu włosów. Tylko trzeba stosować regularnie, już po jednym dniu bez posmarowania moje pachy płoną żywym ogniem, pojawiają sie krosty i włosy wrastają. Polecam wszystkim z problemem wrastających włosków. Warto pocierpieć kilka minut dla świętego spokoju do następnej depilacji ;) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: ciężko powiedzieć ;]
    dokus
    14 marca 2010 o 12:00
    uratował
    Działa! stosuję go na łydki i okolice bikini. miałam straszny problem z wrastaniem włosków, przerodziło się to u mnie w nałóg wygrzebywania ich spod skóry igłą, co oczywiście tylko pogarszało sprawę. żadne peelingi, oliwki itd nie pomagały, a jestem systematyczna i nie oszczędzam na kosmetykach... natomiast ten krem zdecydowanie działa. stosuje go dwa razu dziennie na bikini (od depilacji do depilacji) i parę dni po depilacji nóg. "pryszcze" wypełnione czarnymi zalążkami włosów przestały się pojawiać. Skóra jest naprawdę gładka, włosy wychodzą normalnie. po 2 miesiącach problem kompletnie zniknął z nóg, nad bikini jeszcze pracuję, ale było w TRAGICZNYM stanie. mimo ceny, krem jest bardzo wydajny. zapach znośny. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: pól
  • 16 listopada 2009 o 20:42
    cuda jednak istnieją ;)
    nie wiedziałam, że jakikolwiek krem poradzi sobie z moimi podrażnieniami po depilacji bikini. golę się maszynką raz na jakiś czas, między zabiegami włoski rosnąc powodują zaczerwienienia, swędzenie i generalnie jest niemiło. wrastają i tworzą się stany zapalne. postanowiłam spróbować tego kremu jako ostatniej deski ratunku, mimo że kosztuje 30zł, a to niemało. wcześniej używałam kremów do podrażnionej skóry, antyseptycznych, antyzapalnych, robiłam peelingi. nic nie dawało żadnego efektu, aż do veeta :D nic nie czerwienieje, nie boli, nie swędzi, nie ropieje. używam go dwa razy dziennie. przy takim działaniu cena jest nieważna :) polecam, warto spróbować :D Używam tego produktu od: paru tygodni Ilość zużytych opakowań: pierwsze