Got2b Sparkling, Shine Styling Spray Nabłyszczający spray do stylizacji

• 5 listopada 2017 o 23:20
    ładnie nabłyszcza
    Lubiłam stosować go do nabłyszczania. Po prostowaniu włosów nie dość, że delikatnie utrwalał fryzurę, to jeszcze dodawał blasku - byłam zadowolona z efektu. Nie jest to produkt do codziennego użycia, raczej dla podrasowania fryzury przy ważniejszym wyjściu.
    Zalety:
    • ładnie nabłyszcza
    • utrwala bez efektu hełmu
    Wady:
    • raczej szkodliwy skład
    errola
    2 listopada 2017 o 10:01
    sama nie wiem
    W sumie to go lubię, ale nie jestem przekonana co do jego działania. Ma przyjemny, owocowy zapach, dobrze się rozpyla na włosach. Nie utrwala fryzury, nie wpływa na jej ułożenie, w zasadzie to nie wiem, czy coś robi. Jest bardzo wydajny. Nie dodaje blasku, czy błyszczenia włosom. Takie nic, czego używam już dosyć długo.
    Zalety:
    • zapach, lekkość działania
    Wady:
    • brak działania
    ev6
    21 września 2017 o 11:25
    nigdy go nie polubiłam
    Dziwny to kosmetyk, o właściwościach niezbyt pasujących do jego opisu. "Spray do stylizacji" - kojarzy się z czymś, co ma za zadanie utrwalić nam fryzurę lub pomóc ją ułożyć. Nijak z tym produktem nie jest to osiągalne, bo w żadnej stylizacji nie pomaga, a wręcz ją utrudnia, bo mocno obciąża włosy i sprawia, że praktycznie od razu po użyciu sprayu wyglądają nieświeżo. Mówię to jako właścicielka suchych włosów, które naprawdę trudno jest przetłuścić. W zasadzie jest to po prostu mgiełka nabłyszczająca i tak powinna się nazywać. To nabłyszczenie jednak zupełnie mi nie odpowiada, bo jest to efekt pt. "tłusty błysk", dodatkowo na włosach cienkich i delikatnych daje mocno obciążający efekt, są klapnięte, wyglądają nieświeżo. Próbowałam długo go jakoś oswoić, stosowałam z umiarem, z daleka - rezultat zawsze ten sam: nabłyszczenie, ale zawsze w komplecie z nieświeżym obciążeniem fryzury. Dawałam mu szansę dość długo. Najpierw - niczym na seansie kiepskiego filmu - jakoś dobrnęłam do końca i zużyłam pierwsze opakowanie, potem niestety ktoś mi sprezentował kolejne (które jeszcze gdzieś się pląta po szafkach, ale chyba przy okazji porządków pozbędę się tego zapychacza miejsca na półce, choć nie lubię wyrzucać kosmetyków). Myślę, że może będzie nadawać się do krótkich włosów, być może tak ich nie obciąży. Fatalny skład - na pierwszym miejscu alkohol denaturowany, który ma potwierdzone właściwości niszczące i wysuszające włosy. Cena - zupełnie nieadekwatna do jakości. Przez długi czas używania ten spray nigdy nie przekonał mnie do siebie, mówię mu więc stanowcze nie i odradzam, szczególnie jeśli macie długie, delikatne włosy. Nawet umiar w stosowaniu nie uratuje końcowego efektu na naszej głowie...
    Wady:
    • zwykły nabłyszczacz, a raczej natłuszczacz do włosów, obciąża, kiepski skład (alkohol denaturowany), w dłuższym stosowaniu może niszczyć włosy, zero deklarowanych właściwości stylizacyjnych
  • 21 stycznia 2017 o 21:16
    Lubię :)
    Lubię go bardzo! A znam i używam od wielu lat... Ma przyjemny owocowy zapach, dość mocno wyczuwalny i utrzymujący się długo na włosach. Nabłyszcza włosy i delikatnie utrwala. Dla mocniejszego utrwalenie konieczny będzie już lakier do włosów. Trzeba jednak uważać z jego ilością. Najlepiej rozpylać z odległości 20-30cm i w oszczędnej dawce, żeby nie obciążyć włosów.
    Kufa311
    21 października 2016 o 11:58
    Fajny
    Produkt ten kupiłam już dawno temu, ale dopiero niedawno miałam okazję go porządnie przetestować. Spray się nie zacina, a produkt bardzo ładnie pachnie. Delikatnie nabłyszcza włosy. Nie skleja ich. Najładniej wygląda na włosach w słońcu. Spisał się na lato.