Avon Urban Flowers, Paris EDT

• 28 listopada 2009 o 16:12
    Ok;)
    Bardzo fajne perfumy:) kupiłam je bo miałam inne ( Tokyo) z tej serii i bylam bardzo zadowolona..:)Kupiłam je przez allegro więc nie dałam za nie dużo a opłacało się..zapach był ładny, dość długo się trzymał, nie był zbyt duszący tylko lekki, kwiatowy:) Byłm zadowolona Używam tego produktu od: obecnie nie Ilość zużytych opakowań: 1
  • 25 lutego 2009 o 14:12
    Średni
    Opakowanie nie najgorsze, miły, delikatny zapach, lecz jest w nim coś nie tak, nie przykuł mojej uwagi, nie zachwyca, nie powala. Zwyczajny zapach, nie jest ani dobry, ani zły, dostałam go w prezencie, więc z niego korzystam, ale raczej sobie takiego sobie nie kupię. Opakowanie nie jest za bardzo oryginalne, ale takie "czyste i przejrzyste". Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań:1
    tutaj
    18 czerwca 2008 o 14:44
    Śmierdziuch
    Jeden z najgorszych zapachów Avonu. ładnie pachniał w katalogu, w rzeczywistości to jakieś syntetyczne ogórki, coś gorzkiego. Nie rozwija się, na końcu (czyli po godzine) zostaje tylko zapach alkoholu. TRAGEDIA kupilam za 20 zl w promocji, ale szkoda nawet tylu. Calkowita porażka Używam tego produktu od: zeszłych wakacji Ilość zużytych opakowań: kilka psików z butelki
  • 18 maja 2008 o 13:31
    Oj nie. . .
    Zawiodłam się . . Gdy powąchałam go na kartce w katalogu myślałam już że to mój zapach ;P i zamówiłam Jednak zawiodłam się... W realu zapach okazał się nieładny :/ Jakiś taki ... sztuczny do bólu i pachniał jak proszek mojej babci.. (ohyda) takie moje pierwsze skojarzenie :P ;) Nie odpowiadał mi w ogóle :( I dlatego oddałam go mamie :D Używam tego produktu od:używałam jakieś 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:1 niecałe
    Malla
    17 kwietnia 2008 o 17:52
    Mydlany
    Opakowanie: + Zgrabny kształt butelki; niewidoczne zgrzewy na ściankach; atomizer umożliwia wykorzystanie do ostatniej kropli; zatyczka nie odpada. - Tandetny nadruk. Zapach: + Tani, łatwo dostępny. ++ Ładny na stronie zapachowej w katalogu; z przyduszonymi kwiatami, odpowiedni na pochmurny dzień (bardziej w Londynie niż Paryżu); utrzymuje się na ubraniu. - Mydlany do bólu. A gdy mydło wywietrzeje, niewiele pozostaje. Nie rozróżniam poszczególnych składników. Ot, tanie, nieszkodliwe psikadło na co dzień, niezależnie od wieku. W tej cenie można dostać zgrabną podróbkę albo zapach mało trwały, a za to ładny.