Clarins Stop Imperfections Locales

alinek
    6 sierpnia 2009 o 12:56
    bez rewelacji
    Oceniam wersje z dwiema buteleczkami. Opakowanie estetyczne,ale funkcjonalnosc pozostawia duzo do zyczenia. Z kuleczki zawsze wylewalo sie za duzo specyfiku, gdyby byl bardziej gesty podejrzewam nie byloby problemu, a tak musialam go wycierac. Przelozylo sie to na wydajnosc. Dzialania obiecywanego przez producenta nie zauwazylam, jedyny plus to bardzo przyjemny zapach, ale nie warto tyle wydawac tylko dla niego. Używam tego produktu od: przez okolo miesiac Ilość zużytych opakowań: 1(x2 buteleczki)
  • 24 sierpnia 2007 o 15:55
    taki sobie
    calkiem calkiem. Wyglad sie nieco zmienil i teraz sa dwie buteleczki - jedna producenci zalecaja miec ze soba w torebce ;) Jestem po pierwszym tygodniu stosowania, na razie bez wiekszych rewelacji, ale nie jest zle. Dziala dobrze na drobne zmiany, na wieksze tez w sumie - moze nie goja sie tak znow szybko, ale zauwazylam, ze zostawiaja mniejszeslady. Co dla mnie jest bardzo wazne! Testuje dalej i bede na biezaco informowac z frontu ;) Dopisek po tygniu - odjelam jedna gwiazdke, jednak calkowicie mnie rozczarowal. NIe zauwazylam jakiegos wiekszego dzialania. dziala moze na drobne niedoskonalosci, wieksze pozostawia po prostu samym sobie ;) raczej nie polecam Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 11 czerwca 2004 o 15:38
    Na mnie nie działa
    Miało być skutecznie i przyjemnie, a było inaczej. Pomysł z aplikatorem-kulką chybiony. Albo leje się z tego strugą w dół twarzy, albo za nic w świecie nic nie chce wylecieć. Skuteczności nie zaobserwowałam. Stosowałam go rzadko, na sporadyczne niespodzianki. Szybszego gojenia nie było. Podsumowując- chybiony produkt za kosmiczne pieniądze. Ilość zużytych opakowań: 1
    joannea
    28 listopada 2003 o 15:30
    zbyt czasochłonny
    Jak dla mnie - totalny niewypał. Nie podoba mi się to, że bardo słabo działa - to przede wszystkim. Po drugie, co za sprytny człowiek wymyślił aplikator w kulce na wypryski? I to aplikator, dodam, nie działający - trzeba się nieźle namęczyć, żeby cos z niego wyszło. Małe wypryski ropne bardzo ładnie ta kuleczka otwiera i roznosi po całej twarzy, bo jest tępa i nie wychodzi z niej żadny płyn, o ile wcześniej nie doprawi się nad nią specjalnych czarów. O poprawkach w ciagu dnia można zapomnieć - ja, zrażona niską skutecznoscią produktu, starałam się go aplikowac kilka razy dziennie - w związku z tym aplikator nabrał wielu zanieczyszczeń, widocznych z drugiej strony kulki, które z uporem maniaka czyszczę, marnując połowę preparatu i czasu. Po prostu pomysł kulki nie jest najhigieniczniejszy. Czy mówiłam już, że jest prawie niemozliwe nałożenie go na jakikolwiek bogatszy krem, czy cerę po maseczce? kulka po prostu się ślizga.W skali opanowania pryszca i jego likwidacji - powiedzmy, 3 punkty na 5. U mnie trwa to, z Clarinsem czy bez, bardzo długo, i właściwie jego wpływ jest naprawdę mały. Ogólnie - jestem niezadowolona. Nie znam lepszego środka, to prawda, ale ten ma zbyt wiele wad. Zalety ma dwie: jest wydajny, i rzeczywiscie nie podraznia skóry (choć wolałabym, żeby podrażniał, ale i działał).
    fuzzy
    14 listopada 2003 o 11:24
    wart swojej ceny
    Kupilam ten produkt zachecona opianiami wizazanek - i sie nie zawiodlam! :D Zgodnie z obietnica, Clarins swietnie radzi sobie z wypryskami, jednoczesnie nie przesuszajac skory. Skora nie "odpada" brzydko w posmarowanym miejscu, jak to jest w przypadku innych sztyftow na wypryski, a syfki stopniowo ale systemetycznie znikaja. Jedyny minus to problem z aplikacja: czasem nic nie leci, a czasem wylewa sie az za duzo... :fou: Ale i tak nie zamienie go na zaden inny!!! :p: