Kolastyna Żel do higieny intymnej łagodzący z ekstraktem rumianku

• 6 listopada 2008 o 21:57
    paskudny
    wodnista konsystencja przelewa sie przez palce, brzydki zapach do niczego nie jest podobny,nie wydajny chociaz dłużyło mi sie jak go uzywałam, chcialam zeby skonczył sie jak najszybciej Nie polecam nikomu Używam tego produktu od:nie wiem ale juz sie skonczył Ilość zużytych opakowań:1
  • 29 lutego 2008 o 19:46
    dziwnie pachnie
    Kupiłam wersję rumiankową (po wypróbowaniu nagietkowej), bo wydawało mi się, że jest stosunkowo bezpieczna pod względem zapachu. Tymczasem okazało się, że jest troszkę inaczej. Jak dla mnie, to ten żel ma zapach zbliżony do kredek woskowych (dawno ich nie używałam, ale zapach doskonale pamiętam!). Po kilku tygodniach się do niego przyzwyczaiłam, ale pierwsze wrażenie było dość, hmmm... zaskakujące. Nie licząc tego mankamentu, żel jest świetny. Super łagodny, delikatny, zapewnia poczucie komfortu i świeżości. Plusem jest też ładne i praktyczne opakowanie. Używam tego produktu od ok. 2 miesięcy: Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    Barby
    12 sierpnia 2007 o 10:09
    nawet mi odpowiada
    Dosyć fajny jest ten żel, delikatnie pachnie, nie jest zbyt wodnisty, a więc konsystencja jak w sam raz, dobrze myje i odświeża, nie podrażnia i nie uczula, wydajność i cena też całkiem w porządku. Używam tego produktu od:1 miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego