Lierac Coherence, Soin Extreme Nuit (przeciwzmarszkowy krem na noc)

Kamlisa
    16 września 2012 o 15:15
    mozna wypróbowac
    Krem nie jest zły, niczym tez mnie nie zachwycił. Kwestia osobistych preferencji, rzecz jasna :) Zuzyłam 2 słoiczki po 15 ml. Kolor bladorozowy, zapach nieco pudrowy, znam ciekawsze. Konsystencja lekka, jednak na twarzy tworzy wyrazny film, ktory lubie...ale paradoksalnie - w kremach bogatszych ;) Jest to krem na noc, wiec specjalnie mi to nie przeszkadza. W miare nawilza, w miare odzywia, cudów nie robi, ale cuda to daja zabiegi medycyny estetycznej, nie kremy ;)Zuzyłam bez problemu, ale don juz nie wroce. Po prostu jego stosowanie nie było jakas specjalna przyjemnoscia, ot, pielegnacyjna panszczyzna :D Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 razy po 15 ml
  • 26 marca 2012 o 19:11
    przyjemność używania
    To jest kremik który wspominasz ,który ładnie rózowo wygląda:)pachnie nie ostro,wchłania sie i dba o Ciebie gdy śpisz..Wróciłam do niego więc jak na mój zakupocholizm kosmetykowy to sukces wręcz..mało jest kremów na noc po 35 roku życia,w rozsądnej cenie które w moje gusta przypadają..a to zapach,a to cena,a to jakikolwiek brak efektów..tu spójne jest wszystko.cena do przełknięcia (upolowałam 15 ml słoiczki:),efekt ładnej ,wypoczętej buzi, smaruję rowniez serum na noc więc dbanie podzielone:)zapach i konsystencja na plus.on ma mnie odstresować i zregenerowac i to własnie robi więc jak najbardziej polecam:) Używam tego produktu od: jakis czas Ilość zużytych opakowań: teraz drugie 15 ml
  • 3 stycznia 2011 o 20:30
    no nie wiem :-/
    skuszona opisami zakupiłam produkt:) jestem w targecie 35+ / cera mieszana - więc teoretycznie produkt powinien być dla mnie:) Po 2 miesiącach używania mogę co -nie-co napisać: pozytywy * łatwo się wchłania * nie nabłyszcza * nie zatyka porów * ładne opakowanie * przyjemny zapach minusy : -liczyłam na większe nawilżenie -niestety intensywnie NIE-przeciwdziała oznakom zmęczenia skóry - a bardzo na to liczyłam -no i liczyłam na widoczne efekty rano podsumowując - krem zakupiony w promocyjnej cenie - może być - ale bez zachwytu, ot - zwykły krem, w fajnym opakowaniu Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 50ml- w trakcie
  • 28 czerwca 2010 o 12:55
    Doskonały krem
    Krem jest rewealacyjny. Od pierwszego użycia skóra rano jest napięta i gładka jak aksamit. Dobrze się rozprowadza, przyjemnie pachnie i nie powoduje podrażnienie mimo,że mam bardzo wrażliwą skórę. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 5 stycznia 2003 o 20:06
    wart swojej ceny
    Świetna równowaga właściwości nawilżających, odżywczych, regenerujących i brak jakichkolwiek skutków ubocznych. Przetestowałam w warunkach ekstremalnych - mając po chemicznym peelingu skórę odwodnioną, z tworzącymi się zmarszczkami. Ponad dwa miesiące stosowania tego kremu (wraz z innymi produktami z serii Coherence, przez pierwszy miesiąc wraz z serum) dały zauważalne efekty: poprawiło się nawilżenie głębszych warstw skóry, jej elastyczność i jędrność (chyba widać odbudowę kolagenu), skóra wygładza się i rozjaśnia. Próbowałam też odstawić go na parę dni - skóra zachowała swoją kondycję, więc regeneracja wygląda na trwały efekt. Poza zapachem (znowu mydełkowaty), krem ma same zalety: przyjemną nietłustą konsystencję, łatwo wnika w skórę, nie nabłyszcza jej, skutecznie chroni przed przesuszeniem w ciągu nocy, ale nie za cenę zatykania porów. Rano twarz jest wypoczęta i świeża, bez śladów obrzmień. Właśnie mi się kończy, zamierzam kupić drugi.