Oriflame Giordani Gold, Adaptive Finishing Loose Powder (Adaptacyjny puder pyłkowy w pędzlu)

Kisame
    11 kwietnia 2012 o 18:20
    sama nie wiem...
    Nie wiem co o nim myśleć. Podoba mi się pomysł pudru i pędzla w jednym, zdecydowanie. Odcień także mi przypasował - puder nie "odkrywał" mi skórek na czole. W zasadzie jest fajny, ALE strasznie niewydajny moim zdaniem. Ze względu na cenę jestem na NIE. Używam tego produktu od: nie wiem Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 grudnia 2011 o 16:43
    Nie dla mnie
    Byłam zadowolona z zakupu, dopóki był to mój puder rezerwowy, na podróż, wymagania ograniczały się jedynie do ładnego wyglądu i żeby nie zapomnieć go zabrać ze sobą. Ale odkąd skończył się mój puder sypki Clinique i mam już tylko ten w pędzlu (chcę go wreszcie zużyć), to cierpię bardzo i odradzam każdemu. Lepiej żeby nikt nie widział sceny jak go nakładam, nie ma to nic wspólnego z eleganckim gestem pudrowania noska: głowa odchylona do tyłu, biję się tym pędzlem po czole bo słabo leci a jak już wyleci to jest wszędzie w powietrzu. Jak się uda, to wysypie się ten puder na twarz ale próba rozprowadzenia go teraz pędzlem po twarzy to tylko zmiatanie pudru z głowy i znowu jest w powietrzu, pewnie za dużo się wysypało, do skory przykleja się tylko minimum. Nieładnie matuje, postarza. Mam kolor natural. Mam nadzieję, że sytuacja się poprawi gdy uda się przesypać ten puderek do innego podajnika i nakładać innym pędzlem... Walenie tym pudrem w pokrywkę od innego pudru nie wiele pomaga.... Używam tego produktu od: od dwóch lat Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 24 lipca 2010 o 9:24
    co on robi?
    Najbardziej w tym pudrze podoba mi sie pomysl 2w1. Jesli chodzi o sam produkt to faktycznie jest niewidoczny na twarzy. To mozna traktowac jako plus i minus. Plus wiadomo, kazdej z nas chodzi o naturalny efekt, ale on nie robi przeciez absolutnie nic! Nie matuje, nie maskuje. Cera musi byc nienagannie przygotowana, skoro taka jest to po co ten puder? Używam tego produktu od: jakis czas Ilość zużytych opakowań:1
    *mysia*
    21 czerwca 2010 o 21:10
    przeciętny
    Plusy: - bardzo dobrze zmielony, przez co niewidoczny na twarzy - nie ciemnieje - nie wchodzi w pory - ladnie matuje (ale baaardzo krotko) Minusy: - piekny efekt jaki tworzy jest nieprzyzwoicie krotkotrwaly - po chwili buzia swieci sie jak latarnia - cena do jakosci mocno przesadzona Zaznaczam, ze ladnie wykancza makijaz tylko wtedy gdy nalozymy go na idealnie zakamuflowana podkladem twarz. W innym przypadku uzycie tego pudru nie ma najmniejszego sensu. Nic, a nic nie zakryje, nie wyrowna i na dlugo nie zamatuje. Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1
    eevikk
    23 kwietnia 2010 o 20:42
    KWC
    Zanim zaczelam uzywac tego produktu, uzywalam wiele produktow podobnych, ale ten jest po prostu njlepszy!nie ma po nim efektu "maski", nie widac ze buzia jest napudrowana. do tego odcien - idealnie dopasowuje sie do naturalnego :) jak dl amnie to po prostu bomba! Wg mnie produkt jest bardzo wydajny i starcza na kilka miesiecy. Jest to bardzo wygodna rzecz. Kiedys stosowalam puder sypki rano - potrzebny byl mi puder, pedzel. w kosmetyczce w torebce mialam puder w kamieniu - do poprawek. ten puder jest uniwersalny - dobry na rano, i poreczny takze w trakcie dnia, podrozy :) szczerze polecam Używam tego produktu od: chyba ze 2 lata Ilość zużytych opakowań: kilkanascie