La Roche-Posay Substiane (Odbudowujący krem przeciwzmarszczkowy)

kasinaa
    24 maja 2014 o 11:02
    Absolutny HICIOR!
    Tak , Tak zakupie go ponownie bo jest swietny! Oceniam wersje na noc bez filtrow. Konsystencja-lekkiego masla , nieco ciezka ale idealnie sie naklada i momentalnie wchlania. Tak jak napisala inna recenzentka -odzywia on twarz a nie poduszke-zgadzam sie w 100%. Moja twarz go uwielbia i kazdego ranka budze sie wypoczeta z ukojona i odzywiona cera! Rzeczywiscie dziala przeciwzmarszczkowo. U mnie sie sprawdza ,rysy twarzy sa wygladzone-nie oczekuje przeciez skalpela w tubce! ;) Prawie zapomnialam o najwazniejszym! Nie zapycha wrecz przeciwnie. Jesli pojawi sie jakis pryszcz przez noc z nim walczy by rano bezmala go wyeliminowac!!! Ma 3 male minusy, ktore jednak postanowilam tolerowac :D : -ciezko go wydostac z tubki-ale to oczywiste bo jest gesty -zapach-hmm niby delikatny jakby cytrynowy jednak troche chemiczny ...na szczescie szybko znika -jest malo wydajny -i znowu sprawa jest oczywista winna jest gesta konsystencja Pomimo tego jestem bardzo zadowolona i w duecie z Effaclar jest nie do pobicia przez konkurencje! Polecam!!!!
  • 26 kwietnia 2013 o 20:13
    Popsuję statystyki
    Miałam wersję na noc. Obecnie używam wersji na dzień. Oba kremy mają zapach silikonu do uszczelniania umywalek, tylko ten na dzień trochę mniej intensywny. Nie zauważyłam żadnego działania przeciwzmarszczkowego. Krem na noc ma masakrycznie małą wydajność, a dodam, że zawsze męczę kremy kilka miesięcy, aż czasem mam ich już dość. Krem na dzień wałkuje się i schodzi jeśli potrze się twarz ręką. Pierwszy raz widzę coś takiego. I nie chodzi u o jakieś mocne tarcie. Dzieje się tak nawet wtedy kiedy odrobinę cienia do powiek osypie mi się na policzek i próbuję go lekko strzepnąć ręką! Mam pełno wałków kremu na twarzy, które nie wiadomo jak usunąć, bo wałkują się kolejne warstwy! Cena jak za zboże. Nigdy więcej. Używam tego produktu od: Na noc już nie używam, na dzień od miesiąca. Ilość zużytych opakowań: 1,5
  • 22 lutego 2013 o 13:07
    Bardzo dobry
    Używam wersji bez filtrów,na noc.Krem bardzo dobrze i dość szybko się wchłania,pozostawiając cieniutką ochronną warstewkę,która w niczym nie przeszkadza.Rano cera jest gładka,nawilżona,rozświetlona,o wyrównanym kolorycie.Mam cerę tłustą,okresowo przesuszoną,ten krem nie obciąża jej,nie zatyka porów,nie powoduje powstawania zaskórników.Zapach,hmm,bardzo delikatny,przyjemny,szybko się ulatnia.Konsystencja gęsta,maślana a jednocześnie krem nie jest ciężki i tłusty.Jednym słowem,przyzwoity krem za przyzwoitą cenę,na pewno do niego wrócę,może do wersji do skóry bardzo suchej??? Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    G_O
    27 stycznia 2013 o 12:42
    Bardzo dobry krem przeciwzmarszkowy
    Używam wersji z filtrem spf 15. Krem ten posiada jedną wadę: okropny mdły zapach... I same zalety: po dwóch miesiącach codziennego stosowania moja twarz wypiękniała, pory są znacznie mniej widoczne, cera rozświetlona bez zbędnego połysku, nawilżona, bardzo delikatna w dotyku, napięta, zmarszki zredukowane. Krem nie zapycha, nie powoduje powstawania zaskórniaków. Gorąco polecam. Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 2 grudnia 2011 o 11:47
    W zauważalny sposób poprawia jakość skóry
    Krem o konsystencji i kolorze smalcu i lekko smalcowatym mdłym zapachu. Gęsty , ciężki, wydaje sie tłusty. Trudno się wchłania więc stosuję tylko na noc. \\n \\nJuz po drugim użyciu zauważyłam ładniejszą skórę twarzy, jakby lekko rozświetloną , o wyrównanym kolorycie , zwartą. Mam dojrzałą skórę , walczę z grawitacją. Po dłuższym stosowaniu zauważyłam wypełnienie zmarszczek od środka, satynowo gładszą , uelastycznioną , sprężystą skórę. \\n \\nTen krem działa skutecznie z efektem widocznie wygładzonej i napiętej skóry. \\n \\nRano po zmyciu twarzy zelem skóra nie jest tak wysuszona jak to zwykle bywało. \\nOdbieram ten krem jako cieżki więc obwaiam sie, ze co tłustsze cery moze zapchać. \\nNie podoba mi się opakowanie w formie tubki wole słoiczek. Przy koncówce ciezko wydobyć resztki, trzeba tubę przeciąć .