Nouba Sweet Kiss, Rossetto Liquido Lucido (Błyszczyk do ust)

• 29 marca 2013 o 22:12
    Jak To Nouba .. jeden dobry drugi nie ...
    I znów to samo co z MILLEBACI ... jeden kolor idealny i godny polecania - a drug niekoniecznie ... No więc znów mam 2 kolory ( zawsze kupuję hurtowo i to chyba jest mój problem ) : 1 / BRĄZ NR. 27 2 / SREBNY NR.25 Brąz zzów w porzątku - po za grubym brokatem posiada drobne iskrzące się dodatki .... Kolor srebrny to porażka - na ustach zostaje parę wiekich krop brokatu - jak bym ubierała choinke ... lub całowała bombki .... masakra jakaś ... :( zapach troszkę przypomina mi .... jakąś słodką prezerwatywę ... tylko nie wiem jaką banan truskawka tutti fruti ? Trwałość niestety też średnia - szczerze mówiąc coraz bardziej jestem na NIE ... jeśli chodzi o kosmetyki z Nouby - a przynajmniej błyszczyki bo na cieniach się nie zawiodłam ... Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 rozpoczęte
  • 9 maja 2010 o 16:22
    godny polecenia
    Bardzo dobry błyszczyk. Jest lekki, nie skleja ust, dość długo się utrzymuje. Posiada dużo drobinek brokatu, ale nie są one tandetne, zapewniają naturalny połysk. Jest wydajny, używam niemal codziennie od około roku i mam jeszcze 1/3 opakowania :) Dostałam go w prezencie, bo za tą cenę raczej sama bym nie kupiła, ale polecam. Używam tego produktu od:ok roku Ilość zużytych opakowań:1
    dea800
    31 marca 2010 o 15:14
    świetny
    Ten błyszczyk jest najlepszy!Dostałam go w prezencie ponad rok temu, używam codziennie i nadal jest(za taka cenę łaski nie robi że tak wydajny:-D), bardzo trwały, nie rozpulchnia ust tylko delikatnie je nawilża.Jest tak lekki że po nałożeniu praktycznie go się nie czuje.Nie "zjada się".Dla nie KWC. Używam tego produktu od:ponad rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    abc2
    12 lutego 2010 o 15:51
    Godny polecenia!
    Ja niestety również nie dobrałam koloru - jak się okazało w domu, nie przypadł mi do gustu. Mimo to uważam, że jest świetny - długo utrzymuje się na ustach, które do tego pięknie się błyszczą. Jest trwały i wydajny. Nie wiem jednak, czy go jeszcze zakupię ze względu na cenę i fakt, że rzadko używam błyszczyków, aczkolwiek, jeśli ktoś na co dzień się maluje, to szczerze polecam! Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    karodos
    28 czerwca 2009 o 14:04
    Za dużo brokatu
    Ten błyszczyk doradziła mi pani w Douglasie, szukałam czegoś fajnego na wesele w odcieniu beżo-brązu adekwatnie do sukienki; jak również kosmetyku który sprawdzi się na codzień. Mam nr 27 - czyli delikatny brąz ze złotym brokatem i ten brokat jest niestety trochę nachalny. Początkowo na ustach błyszczyk prezentuje się całkiem przyzwoicie, lecz po 1-2 h na ustach zostaje sam brokat, co się niekoniecznie podoba (trochę jak z u baby z bazau:()Być może inne kolory są znacznie lepsze, jak w każym razie mój odcień odradzam. Trwałość jest przeciętna jak na taką cenę. Uważam że jest nie adekwatna. Niestety potrafi się zważyć na ustach:(, trochę się klei. Używam tego produktu od:9 miesięcy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego