BeneFit BADgal Lash Tusz pogrubiajacy

musiaaa
    1 sierpnia 2021 o 15:39
    Inne opakowanie, inny tusz?
    Testowałam tusz BadGal w nowym opakowaniu, zupełnie innym niż na grafice. Być może zmieniła się również formuła tuszu, bo zupełnie nie zgadzam się z negatywnymi opiniami. Tusz ma silikonową szczoteczkę, od początku miał idealną konsystencje - nie wodnistą, ale też nie suchą. Tusz bardzo ładnie wydłuża i pogrubia rzęsy. Wystarczą dwie warstwy do dobrego efektu, Tusz nie tworzy grudek, nie skleja mocno rzęs i nie osypuje się. Według mnie robi wszystko, co dobrej jakości tusz robić powinien. Tylko ta cena....
    Zalety:
    • idealna konsystencja
    • wydłuża i pogrubia
    Wady:
    • wysoka cena
  • 29 września 2020 o 19:52
    WOW
    Mam rzęsy raczej gęste, raczej długie. Większość tuszy wygląda na nich dobrze. Natomiast ten tusz wygląda spektakularnie. Kiedy pierwszy raz pomalowałam się nim chciałam to zmyć w trymiga, ponieważ wydawało mi się, że to za dużo, że te rzęsy są za długie, za czarne, za wspaniałe :) efekt naprawdę był piorunujący, rzęsy wyglądały jak sztuczne, jednak nie były obciążone. Bardzo dobry kosmetyk, teraz w kolejce na swoje użycie czeka jego brat Roller Lash. Cena wysoka jednak efekt jaki daje ten tusz jest tego warty. Trochę się osypuje i nie jest jakiś mega wydajny, jednak efekt końcowy mi to wynagradza. Polecam!
    auris
    17 października 2015 o 15:55
    Najlepszy
    Używam tego tuszu od dłuższego czasu i sprawdza się na moich rzęsach najlepiej. Od kiedo go używam, wiele osób pyta mnie o to czy moje rzęsy są naturalne czy sztuczne, bo daje tak niesamowity efekt podkreślonych, podkręconych, pogrubionych i wydłużonych rzęs. Dodatkowo są one miękkie w dotyku. Nie kruszy się, nie osypuje, nie rozmazuje, utrzymuje się na rzęsach cały dzień. Wcześniej używałam Diorshow oraz MaxFactor False Lash Effect i 2000 Calories, ale ten tusz zdecydowanie z nimi wygrywa. Wart swojej ceny. Trzeba niestety uważać na podróbki, ja niestety nacięłam się na allegro i kupiłam bubel, który miał idealnie podrobione opakowanie, ale jeśli chodzi o właściwości, to nie miał nic wspólnego z oryginalem, osypywał się, kruszył i tworzył efekt misia pandy. Używam tego produktu od: 6 lat Ilość zużytych opakowań: 10
  • 20 lipca 2015 o 16:04
    Widać go wszędzie tylko nie na rzęsach
    Posiadam miniaturową wersję tego tuszu, na szczęście, bo przynajmniej nie będzie mi szkoda wyrzucić go z mojej kosmetyczki...Już po pierwszym użyciu nie spodobał mi się. Ciężko się go nakłada, ma suchą konsystencję, skleja rzęsy, szczoteczka jest duża i przez to niewygodna w użyciu ale najgorsze jest to, że strasznie się osypuje i już po chwili mamy go wszędzie, pod oczami, na policzkach i powiekach. Tak więć odradzam dziewczyny ten zakup. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    karmiii
    4 marca 2015 o 13:27
    jestem zszokowana pozytywnymi opiniami na wizażu
    totalne dno, najgorszy tusz jaki miałam, wydłużał w miarę ale po godzinie miałam go wszędzie tylko nie na rzęsach. Próbowałam roznych metod utrwalania, ale nie dzialalo uzywalam go przez tydzienpozniej wrocilam do niego po miesiacu, pozniej po dwoch az w koncu musialam go wyrzucic. Najgorsze było to że rozpuszczał się bez deszczu, o deszczu nie wspomnę, a nie dało się go zmyc do czysta żadnym specyfikiem. Odradzam. Używam tego produktu od: krócej niż miesiąc Ilość zużytych opakowań: mniej niż 1