Oeparol V, Wazelina wiesiołkowa

• 27 lutego 2012 o 15:35
    Uważam, że jest najlepsza
    Miałam wazelinę z Ziaji - była w porządku, ale czasem miałam wrażenie, że wysuszała skórę, a nie natłuszczała. Wazelinę stosuję głównie na usta i okolice nosa, kiedy mam np. katar, wtedy dobrze łagodzi zaczerwienia i podrażnione miejsca. Jak dla mnie ta z Oeparol jest prześwietna! Dobrze usta nawilża i natłuszcza, na długo. Jestem mega zadowolona! ;)
  • 14 grudnia 2011 o 20:26
    pół na pół
    Znalazłam ją na na wizazu, zachęcona udałam sie w miasto szukac, niestety nigdzie nie było, więc w rezultacie zamówiłamw aptece. Zapłaciłam ok 9zł, myśle ze cena wygórowana... przeciez to wazelina z dodatkiem. Plastkiowy słoiczek szybko brudził sie taki rowek pod zakretka i wyglądało to odrzucająco. Co do działania: Smaruje usta, mija 5 minut po wazelinie ani sladu... jej wytrwałośc to gruba przesada... i skonczyłami sie w ciągu 2 tyg... Jakby poswiecic cały dzien na sparowanie co 5 minut to mysle ze efekty by były ale czasem tzreba wyjsc z domu i sprawa sie komplikuje, bo nie nałoze brudnymi palcami,a zanim wyjde z klatki juz nic nie bedzie na ustach. Więc strata pieniedzy. Myśle ze za to mozna kupic tisane, wazeline z kosmed(nawet 2), carmex, be be itp. Używam tego produktu od: 4 miesiace temu uzywałam Ilość zużytych opakowań: jedno całe
    WooGirl
    24 lipca 2011 o 22:40
    Spoko :)
    W zasadzie to już nie używam tej wazeliny, ale była w miarę dobra chociaż jak dla mnie mogłaby być trochę bardziej hmm... tłusta. Nie wiem czym się to różni, ale jest jeszcze wersja w różowym opakowaniu, którą też używałam. Wkurza mnie też właśnie opakowanie, zakrętkę łatwo połamać. W każdym razie można polecić :P Używam tego produktu od: jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: z 5
  • 1 kwietnia 2011 o 15:01
    Fantastyczna!
    Przepraszam za brak polskich znakow ale jestem w pracy ;) i pisze na niemieckiej klawiaturze. Wazelina jest po prostu cudowna! Naprawde uratowala moje usta, ktore w ostatnim czasie z niewyjasnionych blizej powodow zrobily sie naprawde suche. CARMEX nie za bardzo dawal rade, TISANE tez nie wyrabial. Generalnie tylko CLARINS z woskiem mi pomagal, ale cena nie byla zachwycajaca, a ja uzywam pomadek ochronnych na potege. Przeczytalam wiec recenzje wszystkich wazelin na Wizazu i wybralam OEPAROL. I dzieki Bogu trafilam! Plusy: - nawilza, natluszcza i co tam kto jeszcze chce :) - fajnie zmiekcza usta - slicznie pachnie :) - konsystencja jest przyjemna - jest wydajna - czuc na ustach, ze dziala - opakowanie solidne, poreczne, estetyczne - spora pojemnosc - ja mam nowe, 15 ml Jedynym minusem moze byc ograniczona dostepnosc. Ja mieszakm w stolicy a nie bylo jej w 5-ciu dobrych aptekach, ktore odwiedzilam pod rzad. Kupilam wazelinke juz w nowszej wersji i ostatecznie znalazlam ja w sklepiku zielarskim. Niestety cena nie jest adekwatna do podanej przy zglaszaniu. Ja za swoje opakowanie 15 ml dalam 13 zl. Ale jest tego naprawde warta. Polecam, na pewno nikt sie nie zawiedzie. :D Używam tego produktu od: dwa miesiace Ilość zużytych opakowań: teraz drugie :)
  • 6 marca 2011 o 17:16
    Polecam
    Chroni mnie teraz przed niekorzystnym działaniem wiatru i mrozu. Zawiera olej z wiesiołka :) Ja stosuję jako balsam do ust i jest naprawdę wspaniała! Lepsza od niejednej pomadki ochronnej. Ma bardzo ładny zapach. Pomaga mi tez w zwalczaniu szorstkości moich łokci i kolan. Podsumowując - dobry, trwały, naturalny produkt za niską cenę w małym, poręcznym, "torebkowym" słoiczku :) Używam tego produktu od: początek roku Ilość zużytych opakowań: jedno