Nuxe Reve de Miel, Ultra Comfortable Face Cream (Ultrakomfortowy krem do twarzy)

NUXE REVE DE MIEL Ultrakomfortowy krem do twarzy na noc 50ml

zeze
    24 sierpnia 2016 o 20:37
    Super
    Produkt ślicznie pachnie, ma bardzo przyjemną konsystencję, gładko się rozprowadza po skórze. Daje efekt nawilżenia i odżywienia. Zdecydowanie polecam.
    iuooip
    25 kwietnia 2014 o 11:53
    Nie dla cery mieszanej
    Krem dostałam w prezencie i ewidentnie nie jest przeznaczony dla mojej mieszanej cery. Na suchych policzkach sprawia się cudnie, skóra jest nawilżona, wygładzona, ale w strefie T istny koszmar. Nie uczula nawet przy bardzo wrażliwej, atopowej skórze. Myślę że przy cerze suchej mógłby się ładnie sprawdzić, ja nim odżywiam tylko policzki. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 4 lutego 2014 o 11:02
    Jako krem odżywczy - ideał !!!
    Krem pomimo swojej bogatej, treściwej receptury pozostaje lekki, łatwo się rozprowadza i dość szybko wchłania. To co pozostawia to delikatna warstwa ochronna, dająca minimalne natłuszczenie, która nie przeszkadza w nałożeniu makijażu. Twarz po nim nie świeci, a jest chroniona. Zapach kremu skradł moje serce, ale ja uwielbiam kosmetyki o zapachu miodu, kto nie lubi może być zapachem zmęczony, bo jest on intensywny i długo wyczuwalny. Krem nawilża skórę, nawilżenie jest skuteczne i długotrwałe. Skóra zyskuje miękkość i gładkość niczym dziecięca buzia. W warunkach mrozu, wiatru, zimna, ogrzewania skóra jest dobrze chroniona, nie ulega przesuszeniu, ani podrażnieniu. Dodatkowy atut - solidne, eleganckie, szklane opakowanie ;) Używam tego produktu od: ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
    KasiaFy
    3 sierpnia 2011 o 9:36
    Na 3+, zupełnie nie dla mojej suchej skóry
    Mam suchą skórę, która czasem, gdy nie jest dobrze pielęgnowana przetłuszcza się w strefie T. Nazwa i opis kremu są bardzo zachęcające, więc bez większych obaw zakupiłam kremik. Po nałożeniu faktycznie odczuwa się komfort, pozostaje lekki film. ALE ku mojemu zdziwieniu po wchłonięciu się kremu skóra mojej twarzy zaczyna się rolować. Mam na myśli, że mój martwy naskórek zaczyna wspólnie z kremem tworzyć ciemne wałeczki, gdy potrę twarz. Pomyślałam sobie "\\\'ok, 2w1, krem i peeling" :) ale gdybym zabrała się za nakładanie podkładu nie byłoby już "ok". Do tego nie nawilża i nie natłuszcza mojej skóry tak, jak należy, na nosku pojawiają się suche czarne wągry, a nawet krosteczki. Może byłby dobry na noc dla mniej suchych buziek? Podsumowuję: + zapach, konsystencja, pierwsze wrażenia po użyciu, skład - nie nadaje się do suchej skóry (tym bardziej na zimę!!!), roluje się Używam tego produktu od: męczę ok rok, gdy nie mam nic lepszego pod ręką Ilość zużytych opakowań: na wykończeniu pierwszego
  • 3 czerwca 2011 o 10:09
    mniam!
    Kremik taki jak w nazwie - ultrakomfortowy. Nakładanie go na twarz do była czysta przyjemność :) Do tego cudowny zapach. Niestety, nie był dobrze dobrany do mojej cery (ja mam mieszaną, on jest przeznaczony dla suchej) ale dostałam go w prezencie i postanowiłam wykorzystać Używam tego produktu od: ok. 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 (50 ml)