Dove Pro Age, Body Cream Oil (Kremowy balsam do ciała z olejkiem) (stara wersja)

• 21 maja 2015 o 19:42
    kiepski
    Używałam dawno temu i kiepsko wspominam. Butelka dosyć twarda. Ciężko po czasie dozować produkt, ciężko ją przeciąć. Miał dziwny zapach, za którym nie przepadałam. Konsystencja ok, ale zostawiał bardzo ale to bardzo klejący na skórze film.... On nawet nie nawilżał jakoś bardzo, tylko obklejał skórę. Zraził mnie to trochę do kosmetyków Dove. Używam tego produktu od: kilak lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    Opsyche
    17 lutego 2013 o 0:01
    Nie był zły...
    Miałam go z zestawu świątecznego. Mimo, że jestem młodą osobą używałam go. Zapach mi odpowiadał. Konsystencja - na balsam ok. Rozsmarowywał się bez większych problemów. Dobrze nawilżał - a tego moja skóra nóg potrzebowała. Bardzo długo się wchłaniał, prawie był w tej materii rekordzistą. Był bardzo mało wydajny - starczył mi na niecały miesiąc przy codziennym stosowaniu na nogi. Cena w stosunku do wydajności i ilości produktu jest za wysoka.
    tuskaka
    16 stycznia 2012 o 21:15
    Dobry, ale za tłusty
    Prezent świąteczny, wykorzystany do końca, ale powtórki nie będzie. Balsam na pewno dobrze nawilża, a raczej natłuszcza, co do tego nie ma wątpliwości. Regularnie chodzę na basen, zimą muszę bardzo dbać o skórę i pod tym względem balsam się sprawdza. Jednak bardzo źlę się wchłania, pół godziny po aplikacji, mój narzeczony spytał czy nie stosuję go za dużo, bo jestem cała tłusta... Także jeśli któs lubi te uczucie , a znam takie osoby, to za tą cenę jak najbardziej. Jednak nie dla mnie. Co do zapachu, nie przeszkadzał mi, ale też nie zachwycał. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    Finka2L
    25 października 2011 o 15:00
    odzywia i nawilza ale jest tlusty
    Balsam ten kupilam kiedy w II trymestrze ciazy moja skora byla niesamowicie sucha ( szczegolnie na plecach), swedziala. Balsam jest bardzo gesty i odzywczy. Dlugo sie wchlania i zostawia na skorze tlustawy film. Jednak poradzil sobie z moja ekstremalnie wysuszona skora. Zapach mocny, jakby perfumy.
    SpoXi
    20 sierpnia 2011 o 17:27
    Tragedia!!!
    Balsam dostała w prezencie moja mamusia. Nie podpasował jej zapach więc wcisnęła go mi. Pomyślałam : "Balsam to balsam". No i jednak się okazało inaczej. :( On dosłownie śmierdzi!!! Zapach jest tak duszący i mdły, że ledwo da się go wytrzymać. Nie nawilża! Wsmarowując go po chwili ma się uczucie ściągniętej skóry i nie dość , że nie widać żadnego nawilżenia to kompletnie go nie czuć!! Mnie osobiście skóra po nim swędziała... Wyrzuciłam to świństwo i przekreśliłam na wieki wieków! Używam tego produktu od: wytrzymałm niecałe 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: pół 1