Ziaja Opuncja Figowa, Krem odżywczy

• 19 stycznia 2014 o 16:17
    Same plusy!
    Swietny krem! Ogólnie uwielbiam wszelkie kosmetyki firmy Ziaja, a ten konkretnie krem to produkt, któremu nie mam absolutnie nic, nic do zarzucenia. Same plusy: - Jest bardzo wydajny! Do jednorazowego użycia wystarczy naprawdę niewielka ilość, dodatkowo Ziaja zazwyczaj pakuje wszystko w duże pudełka, więc długo się czeka, by zobaczyć dno pojemniczka - nawet jeśli smaruje się nim nie tylko twarz, ale także szyję, dekolt i czasami inne partie ciała. - Jest lekki, szybko się wchłania, ale jednocześnie na tyle dobrze chroni skórę, że u mnie świetnie sprawdzał się w zimie, przy naprawdę trudnych warunkach pogodowych. Nie zapycha skóry, nigdy nie miałam po nim problemów z krostkami itp. - Działa delikatnie, nie podrażnia skóry, za to całkiem dobrze nawilża - poradził sobie z moimi skórkami na nosie. ;-) - Bardzo podoba mi się zapach, taki subtelnie kwiatowy. - Cena, oczywiście, nie nadweręża kieszeni. :D
    Layane
    28 stycznia 2013 o 18:57
    Pozytywnie
    Używam go od dłuższego czasu, głównie na noc, po oczyszczaniu. Zapach jest przyjemny, nakładam go dosyć dużo, bo jest jednak dość lekki, szybko się wchłania, całkiem miło nawilża, nie podrażnia mnie, mimo, że mam wrażliwą cerę i skłonną do zaczerwienień, nie zapycha. Nie ma na co narzekać, cud nad cudami to, to nie jest, ale bardziej niż okej.
    ceciii
    3 maja 2012 o 21:09
    Nie tego się spodziewałam
    Polowałam na opuncję figową lekką formułę kilka miesięcy. Nigdzie nie mogłam jej dostać, więc gdy w małej drogerii znalazłam tę opuncję, wydałam z siebie okrzyk zachwytu - oto ona! Co prawda nie lekka, ale opuncja. Szybciutko, by nikt mi jej nie ukradł, poprosiłam sprzedawcę o ten kremik. No i tak: przez kilka dni (ok. 3) był cuuudowny! ten zapach, ta konsystencja, szybkość wchłaniania się. No cudo, po prostu cudo. Jednak 4 dnia stało się coś, czego NIGDY! nie miałam - na mojej twarzy były miliony krostek! Setki tysięcy jakichś grudek. I to nie tylko na twarzy, ale i na szyi, dekolcie! Wszędzie! Jako, że mam cerę raczej bezproblemową, ot czasem jakiś pryszcz wyskoczy, to był dla mnie SZOK! Nie wiedziałam co się dzieje, więc odstawiłam nowy puder. Jednak nic po kilku dniach się nie zmieniło! Odstawiłam wtedy ziajkę i po około tygodniu wszystkie krostki zniknęły. Daję jej jednak dwie gwiazdki, za piękny zapach (mi się kojarzy z ananasem, melonem) i za fajną konsystencję. Jednak nigdy więcej. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 25 września 2011 o 16:24
    Na plus!
    Lubię go. Bałam się, że będzie zbyt ciężki dla mojej cery, ale ku mojemu zdziwieniu nie pozostawia ciężkiej warstwy na mojej skórze. +nawilża +szybko się wchłania +ładnie pachnie +jest wydajny i tani wielki + za to, że nie zapycha porów Polecam. Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: niecałe 1 opakowanie
    joarze
    9 kwietnia 2011 o 18:02
    Naprawdę dobry!
    Kupiłam krem przypadkiem, w jakimś supermarkecie (teraz już nigdzie go nie ma, oprócz sklepów internetowych). Wybór okazał się trafny, nawet bardzo, bo mój mąż (nie szczególnie chętny do używania kremów) zakochał się w nim i teraz dzielimy się nim :) Plusy: + cena + wydajny + zapach + skład + nawilża + odżywia Minusów brak! Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: duzo