Pollena-Ewa Claudia EDT

• 20 lipca 2010 o 15:59
    Dla mnie bomba ;)
    Z zapachami to jest tak, że każdy lubi coś innego. Ja trafiłam na ten zapach zupełnie przypadkiem, podczas wizyty w sklepie producenta, bo oprócz strony internetowej rzecz jest nie do kupienia. A szczerze nie rozumiem, dlaczego? Zapach jest śliczny, ciepły, miękki, świeżo-kwiatowy. Wcale nie wydaje mi się przestarzały (a do czterdziestki jeszcze mi daleko). Utrzymuje się baaardzo długo. Kiedy perfumetkę po tym zapachu napełniłam wodą, używam jej jako mgiełki i wciąż czuję Claudię całkiem intensywnie. Po pierwszym zakupie "dla spróbowania" drugi był hurtowy, bo nie wiem, kiedy teraz będzie mi tam po drodze i czy jeszcze te perfumy będą :) Może nie jest to jakiś perfumiarski majstersztyk, ale sporo "markowych" zapachów może się schować ;) Śmieszna cena, dokupiłam w perfumerii atomizer 30 ml i nie marudzę, że producent na to nie wpadł (choć faktycznie mógł).Używam tego produktu od: trzy tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    1315
    6 czerwca 2010 o 12:52
    KWIATOWA LEKKOŚĆ
    Kiedyś kupiłam całą serię tych kosmetyków łącznie z mgiełką do włosów. Urzekł mnie ten zapach swoją lekkością. W sam raz nadawał się na lato w mieście. Nie jest za mocny, ani zdecydowany, ma lekkość mieszanki zapachów kwiatowych. Wyczuwalna jest jeszcze nuta lekko zbliżona do ozonu. Duże plusy za efektowny flakon i rewelacyjnie cenę. Używam tego produktu od: 9 LAT Ilość zużytych opakowań: KILKA
    mintle
    25 października 2009 o 11:56
    ble
    Kupiłam jako ciekawostkę za kilka złotych. Zapach jest taki, jaka jest cena. Dla bardzo młodych dziewcząt jako pierwsze perfumy może być, bo rzeczywiście jest dosyć radosny, ale w takim "kioskowym" stylu. Jednocześnie jest kompletnie powtarzalny, zupełnie płaski i nietrwały. Używam tego produktu od:kilka testów Ilość zużytych opakowań:1 i fruuu do kosza
    ch_aga
    7 sierpnia 2008 o 17:43
    Brzydki
    Zapach jakiś taki trawiasty i bardzo jednostajny. Denerwuje mnie - użyłam go raz i więcej nie zamierzam. Ponieważ woda nie posiada atomizera, to potraktowałam je jak perfumy i troszkę użyłam na noc. W jej połowie obudziłam się z bardzo dziwnym uczuciem zmęczenia i ociężałości a ta woda dalej pachniała, bleee - nigdy więcej. Używam tego produktu od: 1 raz Ilość zużytych opakowań: 1 użycie z opakowani 50ml, narazie stoi sobie w szafie, nie mam nawet komu oddać bo wstyd dawać komuś takie brzydactwo
    stellla
    11 listopada 2007 o 13:26
    niby mozna, ale ja nie chce
    Kupilam wszstkie dostepne zapacvhy Polleny na wyprzedazy. Ten chyba jest najladniejszy, ale jakos meczacy. Wlasciwie kwiatowy, ale ma bardzo silna i wyraznie wyczuwalna, charakterystyczna dla wszytskih zapachow Polleny baze drzewna. To nie sa moje nuty, dlatego ten zapach zazyna mnie draznic dosc szybko (bo po kwiatavch zostaje wlasnie drzewo). Butelka hmm nie najpiekniejsza, tandetna nawet, do tego bez psikacza i bardzo niepraktyczna. Mozna tanio kupic, wiec jak ktos nie ejst wybredny, to moze sobie pozwolic na ten jeszcze niebrzydki zapach. Używam tego produktu od: kilka tyg/msc? Ilość zużytych opakowań: 1