Guerlain Météorites Gold Temptation Pearls (Puder rozświetlający w kulkach - edycja zima 2007)

ancyk88
    16 grudnia 2011 o 12:27
    Oszałamiające!
    Jedne z lepszych kuleczek G. -miękkie -bardzo wydajne -pełne blasku -drobno zmielone -nie mają "chamskiego" brokatu - długo się utrzymują na twarzy Dają efekt jak już któraś z dziewczyn pisała tafli wody, mokrego looku. Są zjawiskowe. Oczywiście nie nadają się na całą twarz ale jako rozświetlacz. Polecam wszystkim! Wrzucam dla was zdjęcia porównawcze :)
  • 6 lutego 2011 o 23:40
    srebrny blask
    Cudnie, transparentnie rozświetlają, moim zdaniem nie nadają się na całą twarz, ale na wybrane fragmenty ciała - szczyty kości policzkowych czy dekolt. Pudełko ładne, ale lepiej mi się używa z opakowania zastępczego. Bardzo wydajne, prędzej je zgubię niż zużyję. Używam tego produktu od: ok. trzech lat Ilość zużytych opakowań: wciąż używam pierwszego
    agus79
    12 marca 2010 o 21:24
    Piekne i basta!
    Toc to piekna rzecz:) kuleczki sa piekne nadaja srebrzysta poswiate na mych licach,jest to zimne srebro ktore przypomina mi o takich czarownicach z bajek z wiecznego swiata mrozu lub reklame mentosow i zamrozonego oddechu:)kuleczki sa miekksze (jak to limitowanki)i sa malutkie,Najwieksza kulka z Imperiale to gigant w porownaniu z GT,oczywiscie piekne zlote pudelko jak na G przystalo,ogolnie jestem bardzo zadowolona z efektu taki sobie wymarzylam ,GT sa na drugim miejscu wsrod moich meteorytow,na pierwszym zdecydowanie Imperiales:)Zaznaczylam opcje nie wiem czy kupie poniewaz na dzien dzisiejszy posiadam 3 wersje meteorytow a to limitowanka ktora od czasu do czasu pojawia sie na aukcjach internetowych,jesli zuzyje i natkne sie na nowe-napewno kupie;)Jedno malutkie ale ....troszeczke uwidaczniaja wloski jesli sie oczywiscie przesadzi z iloscia:) Używam tego produktu od:3 tyg Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1-go
    desti
    27 lutego 2010 o 19:24
    hmmm...
    Jak do tej pory to jedyne kulki, ktore mi w ogole nie podeszly. Po prostu zero efektu :( Spodziewalam sie tafli, delikatnego srebrzystego rozswietlenia. No coz... nie bylo mi dane :] Dalam trzy gwazdki... bo piekne sa :-p i jak wszyskie cudnie pachna ale co z tego jak ich nie widac. Wiadomo z kulkami roznie bywa, te widocznie nie byly dla mnie wiec puscilam w swiat. Używam tego produktu od:paru miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
    klum84
    8 lutego 2010 o 21:16
    Baaardzo subtelny
    Perełki ślicznie wyglądają i pachną. Są zamknięte w opakowaniu, które zdobi każde miejsce, w którym je ustawimy. Ale efekty użycia tego kosmetyku nie są aż tak spektakularne - pudru na twarzy w zasadzie nie widać... Po naczytaniu się recenzji o "srebrzystej poświacie" i "mokrym looku" miałam nadzieję, że znalazłam produkt, który pięknie rozświetli twarz, tym bardziej, że jego cena jest tak wysoka. Trochę się zawiodłam, gdyż oczekiwałam bardziej wyrazistego rezultatu. Z drugiej strony - lepszy efekt zbyt delikatny niż wulgarne tandetne drobiny brokatu, jakie stosuje się w podobnych kosmetykach. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: zaczęłam pierwsze, które starczy na lata