L'biotica Moc Natury Wax, Intensywnie regenerująca maseczka do włosów suchych i zniszczonych

• 30 grudnia 2014 o 22:34
    uzywam ją od lat
    Kupuje odżywkę już od kilku lat, dzięki namowie przyjaciółki. Od razu może i nie było efektów, ale po dłuższym stosowaniu z szamponem i serum moje włosy wreszcie są długie i nie zniszczone. Ja używam jej jak normalnej odżywki tzn. zaraz po zmyciu szamponu, trzymam chwilę i spłukuję. Włosy po niej ładnie się układają. Widzę że są nawilżone i pełne życia. Włosy co 2 miesiące rozjaśniam i codziennie prostuje. Odzywki wymieniam co kilka opakowań na inne z tej marki. Wszyscy znajomi zachwycają się blaskiem moich włosów- ja też. Plusy: ładny zapach niska cena, często w promocji nawilża i odżywia włosy Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 50
  • 8 grudnia 2014 o 19:13
    rozczarowanie
    Skuszona wieloma pozytywnymi opiniami kupilam ten produkt. trzymalam 30 min pod czaepkiem moje wlosy niestety - wlosy po umyciu byly twarde zrobily sie jak jakis kask - nie chcialy sie ukladac -nie byly sypkie -matowe - zapach jest bardzo intensywny i nieprzyjemny Mam wlosy sypkie, blyszczace. Ostatnio zniszczylam je troche czesta zmiana koloru i chcialam lekko je wzmocnic niestety ta odzywka tylko pogorszyla ten stan. Uzylam jej 2 razy i oddalam kolezance. Używam tego produktu od: november Ilość zużytych opakowań: december
    Hiyori
    19 maja 2014 o 0:04
    Świetna
    Zawsze mam ją w domu. Używam tylko tej albo zielonej. Świetnie regeneruje i moim zdaniem wzmacnia. Ratowała moje włosy, gdy były suche i zniszczone. Ma przyjazny skład. Do tego ładnie pachnie. Używam tego produktu od: mniej więcej półtora roku Ilość zużytych opakowań: sporo
    edimini
    16 kwietnia 2014 o 11:32
    najlepsza maska
    Jest to moim zdaniem najlepsza maska spośród wszystkich, które uzywałam do tej pory. Dodatkowym plusem jest czepek i próbka serum dołączona do opaowania, lubie takie prezenty :) Nakładam ja zasze pod czepek i dodaje odrobine mąki ziemniaczanej ;) Moje rozjaśnione włosy to uwielbiają, tylko po tej masce są tak miękkie :)
    *****
    Świetna maseczka! Polecam! Doskonale nawilża i odżywia wlosy, przyjemna w uzyciu, naturalny skład, pielęgnuje skórę glowy. Wspaniale wspomaga rozczesywanie, polecam kręconowłosym. Przyjemny owocowo-cukierkowy ale nie sztuczny zapach poprawia humor. Pięć gwiazdek. Używam tego produktu od: Kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: Kilka, w planie 500ml.