Zestawy pędzli do makijażu

Jessup T156 Zestaw 10 Pędzli do Twarzy i Oczu Black/Rosegold

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 26 czerwca 2024 o 23:58
    Bardzo dobry zestaw pędzli w super cenie
    Zachęciła mnie spora promocja na te pędzle. Postanowiłam zakupić.. design tych pędzli bardzo ładny, wygląda na taki luksusowy i zaprojektowany 'ze smakiem'. Nie znudzą mi się szybko. Bardzo łatwo się nimi aplikuje cienie na powiekę, idealnie ścięte do blendowania. Zaś te większe do twarzy. To z jaką łatwością mi się nimi pracuje to istna bajka. Co ważne, włosie nie wypada, ani podczas użytkowania, ani podczas mycia ich. Bardzo lubię tę markę, to już mój drugi zestaw pędzli od nich i po raz drugi tak samo zadowolona. Mega ????
    Zalety:
    • Fajny design
    • Cena przystępna
    • Dużo pędzli w zestawie
    • Latwa praca z nimi
  • 18 maja 2023 o 18:36
    Bardzo miły w dotyku.
    Zestaw to 10 pędzli, idealne do zrobienia całego makijażu. W zestawie są pędzle większe do twarzy i pędzle precyzyjne do np. makijażu oka. Pędzle są dobrej jakości, z przyjemnego i miękkiego włosia, miłe w dotyku. Włosie nie wypada przy malowaniu i przy myciu pędzli. Pedzke wygodnie się trzyma w ręce, nie wyślizgują się, są wygodne w pracy. Pędzle w kolorze czarno-złotym są bardzo klasyczne i gustowne. Cały zestaw można kupić za niską cenę. Pędzle radzą sobie zarówno z korektorem, podkładem jak i pudrem.
    ani34
    12 kwietnia 2023 o 19:41
    Super
    Zestaw pozwoli na wykonanie pełnego makijażu. Pędzle są bardzo trwałe w porównaniu do ceny, po dwóch latach mi się nadal trzymają bez problemu i nie wypadają z nich włoski. Są bardzo miłe i delikatne w dotyku, jedynie te z białym włosiem potrafią z początku trochę kłuć. Rozprowadzają bardzo gładko kosmetyki po skórze, trudno z ich pomocą sobie zrobić plamę, radzą sobie nawet z większym pigmentem. Jest to super zestaw na pierwszy raz, zapewnia wszystko co jest potrzebne i ma super jakość w stosunku do ceny.
    Zalety:
    • Trwałe
    • nie wypadają włoski
    • cena stosunkowo niska
    • miękkie w dotyku
    Wady:
    • Białe włosie trochę kłuje
  • 26 maja 2022 o 14:33
    nie za bardzo
    spodziewałam się czegoś lepszego a zostałam niemile zaskoczona. Kiepska jakośc pędzli powodowała że ciężko nakładało się kosmetyki a włosy z pędzli szybko zaczęły wypadać. Nie kupiłabym ich 2 raz
    Ejvaaa
    14 kwietnia 2022 o 18:48
    Nie polecam. Włosie leci od razu...
    Tak jak w tytule . O ile cena jest mega zachęcająca bo mamy tutaj cały zestaw pędzli do makijażu to ich wykonanie woła o pomstę do nieba . Włosie ,fakt jest sztuczne ,ale pierwszy raz się z czymś takim spotkałam ,że podczas aplikacji jakiekolwiek produktu którymkolwiek pędzlem włoski z niego zostają na twarzy ! DOSŁOWNIE macie je na twarzy. A jak nie na twarzy to w umywalce . Wymęczę je , bo żal mi ich po prostu wyrzucać. Jedynym plusem ich jest cena i ładny wygląd . Reszta na nie .
    • Wygląd
    Wady:
    • Włosie z nich od razu leci. Ma się je na twarzy podczas ich używania